Gräddsifoner

Gräddsifoner kommer i flera storlekar, färger och utförande. Gemensamt har de alla att de är den perfekta hjälpredan för att fixa vispad grädde i ett nafs. Öppna sifonen, häll i helt vanlig grädde (eller laktosfri eller högpastöriserad eller vad du nu känner för) och skruva på toppen igen. mata i en patron och välj munstycke efter tycke och smak. Skaka om sifonen och börja spritsa grädde som ett proffs. Du kommer snabbt att märka att grädden från en gräddsifon ger mycket godare grädde än den du kan köpa i färdiga sprutflaskor.

Du slipper diska skålar och vispar efter varje användning och när du har spritsat den grädde som du behöver till pannkakorna, din hot shot, jordgubbarna och tårtan så ställer du helt enkelt in hela sifonen med sitt innehåll i kylen tills nästa användning. Patroner till gräddsionerna hittar du billigast hos oss och är bra att ha i lager.

Färsk grädde har en hållbarhet på ungefär två veckor i en försluten sifon så känner du för ytterligare en hot shot på kvällskvisten så tar du bara ut sifonen och spritsar vidare. PGW har både gräddsifoner och patroner till dessa. 

Gräddsifoner kan också användas till så mycket mer än att bara vispa grädde för den matintresserade. En riktigt fluffig Hollandaisesås (viedo på engelska) eller en Chokladmousse är bara några exempel. Vi har även rostfria termosifoner som håller kylan eller värmen när du behöver ha gräddsifonen ute en längre tid.

Om du ska göra varma såser i sifonen föreslår vi en rostfri gräddsifon då aluminium kan avge vissa skadliga ämnen som avges vid höga temperaturer.

Våra gräddsifoner är av märket MOSA som är en av världens största tillverkare och är robusta och håller hög kvalitét.

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Partoner till Gräddsifon (2)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 30

 1. 1
 2. 2
 • Gräddsifon 0,25 liter Vit

  Lackerad vit aluminiumbehållare med vitt huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717. Det lilla formatet gör den perfekt för dig som har litet kylskåp.
  (7)
  335,00 kr
 • Gräddsifon 0.5 liter Silver/vit

  Behållare i polerad aluminium med vitt huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717.
  (7)
  345,00 kr
 • Spritsmunstycke normal Svart

  Spritsmunstycke normal Svart
  (1)
  30,00 kr
 • Spritsmunstycke Tulpan Svart

  Spritsmunstycke Tulpan Svart
  30,00 kr
 • Patronhållare Gräddsifon Svart

  Patronhållare Gräddsifon Svart
  (3)
  30,00 kr
 • Vispgrädde Arom Melon

  Vispgrädde Arom Melon
  41,00 kr
 • Vispgrädde Arom Banan

  Vispgräddearomer används för att färgsätta och smaksätta vispgrädde. Det går enkelt och snabbt. Behövs endast 3 ml blåbärsarom för 2 dl vispgrädde. Blåbärs aromen ger en god och fylling blåbärs smak. Instruktioner Blanda 3 ml (1 full kapsyl) arom med 2 dl vispgrädde. Vispa sedan grädden manuellt eller i Gräddsifon. Ingredienser Aromer, glycerin, destillerat vatten. Skriv en egen recension Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Vänligen logga in eller registrera ett konto
  41,00 kr
 • Pistong till gräddsifon

  Pistong till gräddsifon
  58,00 kr
 • Gräddsifon 0,25 lit Röd

  Lackerad röd aluminiumbehållare med huvud i vit plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717. Det går även bra att använda den till chokladmousse, skumma soppor eller såser mm.Den är även användbar om du har tänkt dig att spritsa grädden som du vill, i egna former och skapelser.Grädden blir väldigt bra. Väldigt lätt att rengöra. Volym: 0,5 liter Mått: Höjd inkl spritsmunstycke: ca 33 cm Höjd utan spritsmunstycke: ca 28 cm Bredd: 8 cm
  335,00 kr
 • Gräddsifon 0,25 lit Svart

  Lackerad svart aluminiumbehållare med huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner, art.nr B717. Det går även bra att använda den till chokladmousse, skumma soppor eller såser mm.Den är även användbar om du har tänkt dig att spritsa grädden som du vill, i egna former och skapelser.Grädden blir väldigt bra. Väldigt lätt att rengöra. Volym: 0,5 liter Mått: Höjd inkl spritsmunstycke: ca 33 cm Höjd utan spritsmunstycke: ca 28 cm Bredd: 8 cm
  335,00 kr
 • Gräddsifon 0,5 Silver/Svart

  Behållare i polerad aluminium med svart huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Du bara fyller den med vanlig ovispad grädde och därefter sköter patronen resten. För när man trycker ut grädden så kommer den drivas ut av gasen i patronen och därmed bli lika luftig som vispad vispgrädde. Väldigt smidigt om man har ont om tid exempelvis. Glöm inte köpa patroner, art.nr B717. Volym: 0,5 liter Mått: Höjd inkl spritsmunstycke: ca 33 cm Höjd utan spritsmunstycke: ca 28 cm Bredd: 8 cm
  (3)
  345,00 kr
 • Patronhållare Rostfri

  Patronhållare Rostfri för din Rostfria Gräddsifon. 
  51,00 kr
 • Gräddsifon Rostfri Thermo 0,5 lit - Högblank

  Gräddsifon Rostfri Thermo är en högkvalitativ gräddsifon i rostfritt stål för profssionell användning. Vispar grädde, Smaksatta kaffetoppings, delikata såser, såser, yoghurtmousse, vispade soppor och mycket mer. En sifon med dubbla väggar med bästa isolering för att hålla mat eller dryck kall eller varm i timmar. Med en ergonomisk design för sifonhuvudet, patronhållare och kork samt Non-slip silikon för enkelnt handhavande. Avtagbar silikonring samt pistong i rostfritt stål för enkel och hygienisk rengöring. Kan användas med varma vätskor upp till 70°C. 
  949,00 kr
 • Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Borstat Stål

  Gärddsifon Rostfri 0,25 liter är en Gräddsifon helt i Rostfritt Stål och kan därmed maskindiskas för enkel och hygienisk rengöring. Ergonomiskt smarta delar med Non-Slip silikon vilket gör att du enkelt skruvar på och av delarna. 
  689,00 kr
 • Spritsmunstycke Normal Vitt

  Spritsmunstycke Normal är ett helt originellt och klassiskt munstycke som du använder till din sprits. Går utmärkt att använda när du ska spritsa allt från grädde till ord på dina bakverk. 
  30,00 kr
 • Spritsmunstycke Tulpan Vitt

  Spritsmunstycke Tulpan. Till gräddsifon. En lite tjockare sprits än den raka spritsen.
  (2)
  30,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 30

 1. 1
 2. 2