Mätinstrument

När man ska brygga hemma gäller det att vara noggrann och ha koll på läget om man vill att resultatet ska bli perfekt. Då kan det vara praktiskt att införskaffa flera av dessa mätinstrument. Alkoholmätare är en självklarhet för alla hemmabryggare så att du kan hålla koll på hur stark din dryck blir. En jäsningsmätare hjälper dig att se hur långt jäsningen har gått och mätcylindrar hjälper dig att mäta vätskan mer exakt. Här hittar du också mätinstrument som pH-remsor, som hjälper dig att se till att din hembryggda dryck får rätt pH-värde, samt termometrar.
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 18

 1. 1
 2. 2
 • Vin-o-meter

  Mät alkoholhalten i färdigt vin. Noggrannhet plus/minus 2 %.
  (8)
  25,00 kr
 • LCD Termometer 4 - 24 °C

  Enkel termometer med självhäftande baksida. Sätt fast på utsidan av din jäshink för att enkelt kunna se temperaturen. Den aktuella temperaturen ändrar färg för att du lätt ska kunna se att din jäsning håller sig lagom varm. 
  (5)
  16,00 kr
 • pH-remsor 5,2 - 6,8 20pack

  pH-remsor i 20-pack som du kommer ha mer användning av än vad man kan tro. Remsorna hjälper dig att få din egen hembryggning att hamna i rätt pH-värde. Du doppar enkelt stickan i det du vill mäta surheten på och du får ett snabbt svar på vilket pH vätskan har. Beroende på svar kan du själv reglera ingredienserna för att få till önskad nivå. Mycket smidigare än så här kan det inte bli! Denna produkt används för lite noggrannare mätningar när pH-värdet strax under 7. Mätintervall pH 5,2 - 6,8
  60,00 kr
 • Mätcylinder 100 ml, Glas

  Mätcylinder i glas. .p> När du trodde att du hade allt så dyker denna lilla manick upp. Det fungerar att brygga utan men ger absolut en mycket mer preciserad mängd av vätska med. Ett sjukt bra tillbehör, vare sig du är helt ny inom hemmabryggningen eller äldre än historien själv. Du klarar dig, men visst vill man mer än så. Man vill klara sig med bravur. Därav är även du som simpel hemmabryggare intresserad av denna!
  83,00 kr
 • Acidometer

  Komplett kit för att snabbt och lätt bestämma syrahalten i röda och vita viner i tre enkla steg: Mät upp vinet. Tillsätt indikatorn droppvis tills färgen skiftar till blått. Läs av syrahalten direkt. Innehåller 1 st mätcyliner, 1 flaska blå indikator och lackmuspapper. Mycket enkel att använda. Utförliga instruktioner på engelska medföljer.
  184,00 kr
 • Pipett plast 3 ml 2-pack

  Ett paket om två pipetter i plast som rymmer 3 ml per styck. Pipetten är enkel att hantera och använda vid din hembryggning. Du doppar ner den i vätskan, trycker in toppen, släpper toppen och pipetten fylls med vätskan för att du sedan ska kunna förflytta den till annan plats för exempelvis blandning med annan vätska. Väldigt smidigt och liten risk för spill.
  13,00 kr
 • Mätkanna 100 ml

  En enkel mätkanna som rymmer 100 ml. Ett bra och viktigt instrument att ha som tillbehör till din egen hembryggning. Ska du blanda olika flytande ingredienser fungerar mätkannan utmärkt och fyller sitt syfte med största säkerhet. Mätkannan har en stabil botten att stå på vilket gör att risken för spill är minimal.
  (2)
  41,00 kr
 • Mätkanna 50 ml

  En enkel mätkanna som rymmer 50 ml. Ett bra och viktigt instrument att ha som tillbehör till din egen hembryggning. Ska du blanda olika flytande ingredienser fungerar mätkannan utmärkt och fyller sitt syfte med största säkerhet. Mätkannan har en stabil botten att stå på vilket gör att risken för spill är minimal.
  41,00 kr
 • Alkoholmätare 35-70 procent

  För lite noggrannare mätning av alkoholhalten.
  209,00 kr
 • Stektermometer Digital

  Digital termometer hela grader 0 - 120 grader.
  130,00 kr
 • Termometer lång

  Stavtermometer hela grader 0 - 100 grader
  (7)
  30,00 kr
 • Mätcylinder 100 ml. Plast

  Passar till jäsningsmätaren samt alkoholmätare 26 cm.
  (13)
  30,00 kr
 • Alkoholmätare m Termometer 35-70

  För exaktare mätning av alkoholhalt i sprit. Mätområde 35 - 70 %. Termometern visar vilken korrigering som krävs beroende på termperatur. Kräver att man har en mätcylinder på minst 250 ml. T ex art.nr M142.
  419,00 kr
 • Alkoholmätare m Termometer

  För exaktare mätning av alkoholhalt i sprit. Mätområde 0 - 100 %. Termometern visar vilken korrigering som krävs beroende på termperatur. Kräver att man har en mätcylinder på minst 250 ml. T ex art.nr M142.
  (2)
  209,00 kr
 • Alkoholmätare m cylinder

  Komplet kit för mätning av alkoholhalten i sprit.
  (11)
  41,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 18

 1. 1
 2. 2