• Ekens 7-dagars Rosé

Ekens 7-dagars Rosé

Pris
Kvalitet
30 recension(er)
209,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 30

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 8 review by Eva on 2017-01-19
    Pris
    Kvalitet

    Kanske lite mörkt för att vara ett rose-vin, men smaken är utan anmärkning. Torrt som vi villl ha det.

  2. Utmärkt review by Mats Anders on 2016-10-19
    Kvalitet
    Pris

    Bra vin och fin kontakt med er, men kommer aldrig mer att ta Schenker som leverantör.
    Hade handskats ovarsamt med det så den ena dunken gick sönder, istället för att kontakta mig plastade dom bara in hela lådan så allt hade klibbat ihop och blev nästan en vecka försenat

  3. Gott och lättdrucket till sommarkalaset review by Rosé on 2016-05-01
    Pris
    Kvalitet

    Ett bra lättdrucket rosévin med fin fyllighet. Mitt favoritbolagsvin är Mulderbosch och detta kommer inte riktigt upp i den kvalitén, lite "edge" saknas, men det är helt ok att bjuda på i synnerhet när det fått stå uppemot en månad. Och vad kan man förvänta sig till det priset! Jag har lite problem med klarningen så lite bottensats blir liggandes och vill med upp när man häller. Fick använda häverten ytterligare en gång och dekantera det istället. Men det kanske är en träningssak? Jag tänker prova att göra sommarbål på det här vinet t ex med jordgubbar i. Det blir nog jättegott!

  4. 4 review by Martin on 2016-03-29
    Kvalitet
    Pris

    Fungerar bra blir got

  5. Helt nöjd review by Martin Ohlsson on 2016-03-11
    Pris
    Kvalitet

    Första gången jag gjorde vin blev helt nöjd. Snabba leveranser.

  6. snällt rosévin, nästan för lättdrucket review by Sylvia on 2016-02-24
    Pris
    Kvalitet

    Hej, det här är ett jättebra 7-dagarsvin. Gott, lättdrucket... men det saknar lite "edge" för att bli kallat "bolagsvin". Jag kommer ändå köpa + göra det till min stora fest och även ha bubbel och rött från bolaget. Jag har inget emot det, men det är väldigt snällt på alla sätt.

  7. Utmärkt rosé review by Dan on 2016-02-11
    Kvalitet
    Pris

    En utmärkt rosé till det priset. Enkelt att brygga,bara att tappa i, vänta 6 dagar, klarna etc och buteljera. Smakade helt ok direkt men än bättre efter en vecka.

  8. 10 review by Lars-Erik on 2016-02-09
    Pris
    Kvalitet

    Bra pris. Utmärkt smak

  9. 10 review by Lars-Erik on 2016-02-09
    Pris
    Kvalitet

    Bra pris. Utmärkt smak

  10. 10 review by Lars-Erik on 2015-11-03
    Kvalitet
    Pris

    Snabb leverans Mycket bra vin

Artiklar 1 till 10 av totalt 30

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recenserar: Ekens 7-dagars Rosé

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet