• Nybörjarkit Mjöd 4L

Nybörjarkit Mjöd 4L

Pris
Kvalitet
11 recension(er)
251,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 11

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. 10 av 10 review by Mattias on 2017-06-26
    Pris
    Kvalitet

    Funkar klockrent.
    Lätt och tydlig instruktion för nybörjare.
    Basutrustning som täcker behovet.

  2. Fina bitar! review by Jan-Erik on 2017-05-08
    Pris
    Kvalitet

    Precis lagom storlek för en "prova på" som jag. Lite tydligare recept och märkning av jästen hade iofs varit okej men man kan inte få allt här i världen! Nu hoppas jag på att det blir bra mjöd till midsommar...

  3. Enkelt start kit review by Henrik on 2017-04-04
    Pris
    Kvalitet

    Instruktionerna är lite sisådär saknas förväntat värde för OE för den jäst (Lalvin D47) som medföljer samt att det är otydligt vilken jäst näring. Jag drar slutsatsen om att det Fermaid K (rätta mig om jag har fel) som medföljer då det separata mjöd jäst kittet innehåller det.

    Lalvin D47 har bra fermentation temperatur från 10C till 30C så man behöver inte oroa sig för fel temperaturer, bara det är lagom stabilt.

    Gummihättan höll inte tätt ordentligt vilket resulterarde i att inga "plupp" uppstod, inte ens en förändring i vatten nivån i vattenlåset då all kolsyra sipprade ut genom den otäta gummihättan som medföljde kitet. Jag köpte 32/26 gummi propp med hål [1] och ersatte gummihättan dag 2 i processen och resultatet blev super, massvis of plupps !!!

    [1] http://www.pgw.se/gummipropp-32-26-med-hal.html

  4. Början på en ny hobby! review by Tomas on 2017-04-03
    Pris
    Kvalitet

    Det här kitet är superbra för nybörjare.
    Väldigt roligt att pyssla med.

  5. Bra startkit. review by Niklas on 2017-03-28
    Pris
    Kvalitet

    Det jag behövde för att komma igång med min första mjödsats. Beskrivningen på mjöd som medföljer kunde dock vara tydligare, mängd av honung, oechsle start/slutvärde mm framgår inte av receptet. Så lite extra googlande krävdes, men nu pluppar det på...

  6. Lätt även god. Medföljande review by Daniel on 2017-02-13
    Pris
    Kvalitet

    Jäst , får ok.svag alkohol. .men detta var satts 2 å i fjol medföljde en ( skak kork) det hade fallit bort i min.i år.
    Men trevlig hjälpsamma arbetare,som gör den xtra metern.
    Gott

  7. ++++++Bra++++++ review by Alexander on 2017-01-27
    Pris
    Kvalitet

    Bra nybörjarkit för den som vill prova på. Receptbeskrivning som medföljer skulle dock kunna vara lite mer utförligt skriven tycker jag

  8. Super gott review by mats larsson on 2017-01-05
    Pris
    Kvalitet

    jag är ingen vin eller öl fantast längre rekomederear lite extra sötning med honong och lite hasselnöter dom sista veckan mjöd älskare m.v.h mats

  9. Bra kit MEN! review by Markus Jonsson on 2016-12-12
    Pris
    Kvalitet

    Ett väldigt bra kit MEN hävert som följer med är inte den bästa.
    Jag var beredd på det och hade redan en annan så de påverkar inte mitt betyg.

    Sen så måste jag bara tacka PGW för deras snabba respons när jag skickade ett mail med en bild på att mitt jäsrör var trasigt i kartongen. Fick mitt ersättnings rör dagen efter.

    Kommer att köpa från PGW igen.

  10. Klockrent review by Daniel on 2016-03-16
    Pris
    Kvalitet

    Enkel att förstå bruksanvisningen ,
    En rekommenderade för eran sida . är länkar till lokala bi - odlare
    Om den inte finns .
    Så saxar jag den
    http://www.alltomhonung.se/mjod/

Artiklar 1 till 10 av totalt 11

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Nybörjarkit Mjöd 4L

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet