• Bag-in-box 5 liter Druvor

Bag-in-box 5 liter Vit

32 kr

Status: I lager

Vikt: 200 g

Köps Ofta Tillsammans

Bag-in-box 5 liter Druvor
Bag-in-box 5 liter Vit
32 kr

Detaljer

Bag-in-box 5 liter Vit är en helt neutral vit bag in box för vin eller saft.

Vid montering hehöver du tejp eller lim. Boxen kan användas flertal gånger så länge du är försiktig vid användning. Påsen kan dock enbart användas en gång. Fyll påsen genom att dra bort kranen, fyll med valfritt innehåll och tryck sedan tillbaka kranen och sätt ner din påse i boxen.

Består av en påse och en kartong med handtag. Ett mycket smidigt alternativ till att fylla vinet på flaska. Hållbarhet på vinet är ca 3 månader i oöppnad förpackning.

Jag tror även du känner till uttrycket bag-in-box, som blivit allt mer populärt på senare dagar! Det finns att köpa överallt idag (där det är tillåtet att sälja alkohol, vill säga). Konstruktionen med en tät, mjuk plastpåse i en robust låda av kartong (engelska bag in box, ’påse i låda’) är inte unik för lådvin. Lådviner kommer dock vanligen med en kran som gör det enkelt att tappa vin i glas. Förpackningen underlättar transport genom att den väger mindre, inte spricker och är lättare att trava, eftersom den är blockformad. På detta vis känner du enkelt igen skillnaden mellan glasflaska och bag-in-box. Den största skillnaden mellan dessa förpackningar är att bag-in-box inte har lika lång hållbarhet som flaska har, men rymmer desto mer. Vitt vin och rosévin (i öppnad bag-in-box) bör bara stå i max 7 dagar. Dock kan rödvin stå i upp till 14 dagar och ändå behålla sin smak!

 1. 9 recenserad av Bo Kenneth on 2015-05-14
  Pris
  Kvalitet

  snygg design

 2. Se nedan recenserad av Ola on 2014-12-15
  Kvalitet
  Pris

  Borde kanske stå hur man bäst fyller en påse med vin. Det är inte så lätt när man har placerat påsen i kartongen. Man kanske ska fylla den innan man stoppar den i kartongen?
  PGW svarar: Ja det skall du.

Andra Produkter Du Kanske Vill Kika På