Getost Gör-Det-Själv Ostkit

Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
T529
Snabb överblick
Goats Cheese Making Kit
385 kr

Garanterad och trygg e-handel

Goat’s Cheese Making Kit – Getost

Börja göra egen ost med detta getostpaket! Det här ostkitet kommer från The Big Cheese Making Kit och är en förbättrad version av deras tidigare kit med samma ost. Det här kitet är nu bättre än någonsin och kommer i ett snyggt paket som passar perfekt att ge bort som present till ostälskaren (eller varför inte behålla det själv?).

Kitet räcker till för att göra 10 satser, där varje sats väger cirka 680 g. Det finns ingen anledning att göra all ost på en gång (det blir väldigt mycket ost), och kitet klarar sig långt över ett år så länge det förvaras inne i skafferiet eller en annan form av skåp. På det här sättet har du gott om tid att njuta av denna egengjorda ost!

Är getost samma sak som chevréost? Ja, getost och chevréost är samma sak då chevré är namnet för get på franska, och visst låter det lite lyxigare att använda det franska namnet istället för det svenska? Genom att enbart tillsätta 2 liter get*mjölk till inkluderade ingredienser så kan du direkt imponera på dina vänner och familj med egengjord chevréost! Med det här kitet kan du laga dig två varianter: en fast och smulig ost eller en mjuk och krämig variant. Allt du behöver sedan tidigare är en stor panna och ett durkslag, och så är du klar att börja göra din egen ost!

* Get ingår ej ...

Allergener: Se ingredienslistan för potentiella allergener. Kan finnas spår av nötter.

Ingredienser

  • Vattenfri citronsyra 100 g
  • Ekologiskt havssalt 100g

Specifikationer

  • Artikelvikt: 450 g
  • Produktens mått: 24,2 x 15,6 x 8 cm
  • Hållbarhet: 12 månader
  • 100 % vegetarisk och glutenfri

OBS! Mejeriprodukter ingår ej.

Alla förpackningar och innehåll är återvinningsbara eller komposterbara.

 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Getost Gör-Det-Själv Ostkit
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris