Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Borstat Stål

I lager Vikt: 750 g
SKU
B756
Snabb överblick
Fransk chokladmousse är en riktig klassiker som blir tre resor godare när den görs med en liten gräddsifon i rostfritt borstat stål. Guldkant på vardagen är att få spritsa grädde med en sifon som drivs på lustgas.
805 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Borstat Stål

 Mycket på dessertbordet får gärna vara lite lyxigt, luftigt och fluffigt, så vad passar väl då bättre än en fransk chokladmousse? En riktig klassiker som blir tre resor godare när den görs med en liten gräddsifon i rostfritt borstat stål.

 Grädden gör du snabbt och enkelt utan att vispa tillsammans med med hjälp av rostfria lustgasdrivna gräddsifoner. Dessutom kan de med fördel användas till både kalla och varma soppor, såser och mycket annat.

Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Borstat Stål

  • Denna modell är helt i rostfritt stål med Non-Slip Silikon vilket ger dig ett bra grepp.

  • Packningarna är i silikon och sifonen kan därför maskindiskas och är mycket lätt att rengöra.

  • Finns även i borstat stål i samma behändiga storlek eller i de större storlekarna 0,5 samt 1 liter för dig som vill få plats med mer i sifonen.

Guldkant på vardagen är att spritsa grädde

Sätt lite guldkant på vardagen genom att köpa en gräddsifon som spritsar grädden som du vill, var du vill och när du vill. Grädden blir perfekt.

Lustgaspatron:

Gräddsifonerna drivs på lust gas och patronerna behöver du köpa separat. 1 patron räcker till 0,5 liter grädde och de går att köpa i 10-pack eller 36x10-pack av märket MOSA. Patronerna håller ganska länge men har ändå ett slutdatum för användning så har du gamla patroner hemma så kan det vara dags att beställa en ny uppsättning. Du hittar alla våra patroner här.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Gräddsifon Rostfri 0,25 lit - Borstat Stål
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris