BBQ

BBQ för grillfesten med goda kryddor och vassa redskap 

Svenskar älskar att grilla, det är ingen nyhet. Varje år så åker grillarna fram i de svenska trädgårdarna och balkongerna så fort som årets första solstrålar tittar fram. Inte ens grillförbud kan hindra svensken från att grilla - vi hittar alltid lösningar på problemen! Men för att få till den perfekta grillningen så behövs de bästa och vassaste redskapen, samt de godaste tillbehören så som kryddor. 

Redskap för en lyckad grillning 

För den som grillar mycket och ofta så är det en självklarhet att kosta på sig högkvalitativa redskap. Varför inte köpa på sig riktigt vassa knivar som är utrustade för rätt ändamål, till exempel detta knivset i fem delar med bland annat en rejäl köttyxa som kommer att kunna skära igenom även de segaste köttbitarna! Eller för den som verkligen är en äkta grillmästare: Laguioles BBQ set som är en påkostad förvaringsväska som innehåller grillspade, grilltång och grillgaffel. Dessutom får du med ett snyggt förkläde och en handske för att verkligen leva in i rollen som grillmästare! Med de perfekta verktygen i hög kvalitet så blir det betydligt enklare att laga gott och saftigt kött. 

Tillbehör för en utsökt grillmiddag 

Förutom kött så är även grönsaker och halloumi populära råvaror att lägga på grillen, men precis som köttet så behöver även dessa kryddas och marineras för att få den utsökta grillsmaken som vi alla suktar efter. För detta ändamål har PGW ett brett utbud av populära kryddor från märket Zigges BBQ, till exempel Dream Dust Original och Habanero Dream - de kommer att göra grillfesten till en total succé! 

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.