Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

Ostkitt

Det har aldrig varit enklare att göra din egen ost med våra kompletta ostkitt.

Vi har flera olika kit för hårdost, mjukost och även vegansk ost. Tänk bara att göra din helt egna Mozzarella, Parmesan eller en vanlig hushållsost. 

Gör din egen ost hemma själv!

Ingen erfarenhet krävs så det är inget problem om du är nybörjare. Varje Mad Millie låda innehåller allt du behöver och det ända du behöver tillsätta är ost. Ingredienserna innehåller inga artificiella smaker eller konserveringsmedel och är lämpliga för vegetarianer. Inte för veganer.

Mad Millie Tofu and Vegan kit

Vi på pgw är måna om alla människor och vill att alla ska kunna leva ett hälsosamt liv så som de önskar. Vi har glassmaskin, godismaskin och andra produkter som ska göra det lätt för dig att leva ditt liv utan farliga tillsatser och socker.

Du som är vegan kan njuta av en färskostliknande produkt av sojabönor som kallas för Tofu. Det ända du behöver tillsätta är sojamjölk som du kan göra hemma själv eller köpa i en livsmedelsbutik. Tofu innehåller protein, järn och kalcium och är en bra källa för den som inte äter till exempel kött.

Gör eget surdegsbröd hemma

Till en god ost är det gott med en bit bröd. Med hjälp av ett Surdegskit är degen klar på 15 minuter. Degen behöver jäsa i 20 timmar innan den gräddas i ugnen. Surdeg är perfekt för dig som är allergisk mot gluten eller vill undvika gluten.

Allt för kök och hembryggning

Hos oss på PGW finner du allt du behöver till ditt kök inom köksmaskiner,  kökstillbehör  och allt för hembryggning av vin, öl och cider. Du kan även göra eget snus  hemma. Vi har ett brett sortiment av snyggt designad utrustning och maskiner. Många av våra produkter är perfekta presenter till kvinna som man. 

Minskande ordning

   

5 artiklar

 • Snabbtitt Mad Millie Vegan Cheese Kit
  Nedsatt pris!

  Mad Millie Vegan Cheese Kit

  Mad Millie Vegan Cheese kit gör det lätt för dig som är vegan eller som vill pröva på att äta vegansk ost att göra egen ost hemma, underbar mozzarella, halloumi, mascarpone, ricotta eller fetaost.Det här är ett kitt för den som vill lyfta sitt mathantverk till en ny nivå.
  299 kr
 • Snabbtitt Mad Millie Hard Cheese Kit
  Nedsatt pris!

  Mad Millie Hard Cheese Kit

  Mad Millie Hard Cheese Kit innehåller allt du behöver för att göra egen ost hemma, hårda ostar, från grunden. Med ett komplett gör ost själv kitt som det här så kan du göra många olika sorters ost. Du behöver inte snåla när du sätter igång en sats Mad Millie, kittet räcker länge.
  1 059 kr
 • Snabbtitt Mad Millie Tofu and Vegan kit
  Nedsatt pris!

  Mad Millie Tofu and Vegan kit

  Gör din egna tofu hemma på ungefär 1 timmes tid med Mad Millies Tofu and Vegan kit och få en riktig matlagningsupplevelse i ditt eget hem. Välj mellan vanlig tofu och silkestofu som är att anse som en delikatess. Ge bort som en present till en vän som äter veganmat eller laga själv.
  299 kr
 • Snabbtitt Mad Millie 15 min Surdegskit
  Rea
  Nedsatt pris!

  Mad Millie Surdegskit

  Gör din egen surdegslimpa med bara 15 minuters handkraft.Med Mad Millie 15 min Surdegskit får du all utrustning, ingredienser och bruksanvisning som du behöver för att göra ditt dagliga bröd. Dessutom slipper du helt och hållet knådande! Bland helt enkelt mjöl, medföljande salt och startkulturen tillsammans i en skål och använd den medföljande specialgjorda degvispen. Täck och låt den jäsa under 20 timmar innan du gräddar den i ugnen. Surdegslimpan kommer ut med en härligt krispig yta med luftig insida. Ät tillsammans med hemmagjort smör, olivolja eller ditt favoritpålägg.  
  (1)

  Ordinarie pris 199 kr

  Special Price 149 kr

 • Snabbtitt Mad Millie Italian Cheeses Kit
  Nedsatt pris!

  Mad Millie Italian Cheeses Kit

  Mad Millie Italian Cheeses Kit är ett gör ost själv hemma kit som gerdig möjligheten att göra egen ost från grunden. Det finns oändligt mångaitalienska rätter som får en förstärkt smakupplevelse av rätt ostar påtallriken. Upplev det italienska mathantverket direkt i ditt eget kök.
  (1)
  317 kr
Minskande ordning

   

5 artiklar