• Nybörjarkit - DRY STOUT
 • Nybörjarkit - DRY STOUT

Nybörjarkit öl - DRY STOUT

599 kr

Status: I lager

Köps Ofta Tillsammans

Nybörjarkit - DRY STOUT
Nybörjarkit öl - DRY STOUT
599 kr

Detaljer

Det perfekta starpaketet för dig som vill brygga eget öl från grunden. Nybörjarkit  - Dry Stout innehåller allt du behöver för att brygga fyra liter egen öl komplett med utrustning, råvaror samt tydliga instruktioner för att verkligen lyckas med ditt första försök.

 

Detta nybörjarkit innehåller;

Gallonflaska
Gummipropp
Jäsrör
Hävert
Jäsningsmätare
Termometer
Rengöringsmedel
Maltpåse
Mätcylinder i plast
Kapsylapparat
Ölflaskor Glas


Dessutom ingår även alla råvaror för att brygga Dry Stout. Där får du även med kronkapsyler. Komplettera gärna med fler råvarukit för flera sorters öl.

 1. Supernöjd! recenserad av Tom S on 2019-03-06
  Pris
  Kvalitet

  Jag fick kittet med supersnabb och smidigt leverans. Alla smådelar fanns och inga glasdelar skadats, bra jobbat med förpackningen! Jag har inte prövat göra någonting än, bara fick leveransen idag, men utrustningen ser bra ut och verkar vara av tillräckligt hög kvalitet. Allt till ett kanonpris!

 2. leveranser av varor blivit felaktiga recenserad av Ronja on 2018-09-11
  Kvalitet
  Pris

  Jag kan inte annat än sätta lägsta betyg på detta nybörjarkit eftersom att i första leveransen fanns enbart råvarorna med, man hade alltså glömt att leverera hela utrustningskitet. Efter kontakt med företaget skulle de skicka en ny leverans med de uteblivna varorna men även denna gång missade en vara. Av denna anledning har jag inte kunnat testa produkten och kan bara betygsätta leveransen som alltså är under all kritik. Jag väntar på svar sedan i fredags på hur de tänker hantera felleveransen men den enda respons jag fått än så länge är ett mail där de vill att jag recenserar produkterna...

 3. Komplett och bra. Gott öl recenserad av Kavern on 2017-05-09
  Pris
  Kvalitet

  Komplett utrustning och bra beskrivning. Tycker nog att gallonflaskan kunde varit större om man tänker brygga större satser i framtiden. Den lilla gallonflaskan utgör därför ett hinder. Ölen blev annars förträfflig!