• Ölflaska 1 lit m bygelkapsyl

Ölflaska 1 lit m bygelkapsyl

Pris
Kvalitet
11 recension(er)
25 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 11

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Stabil och billig recenserad av Jesper on 2020-06-24
    Pris
    Kvalitet

    Klart stabilare flaskor/kork än jag hittat hos andra affärer och samtidigt det (i vissa fall med god marginal) bästa priset.

  2. Riktigt nöjd! recenserad av Daniel on 2020-06-08
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans och fina flaskor av bra kvalitet!
    Jag kommer handla av er igen!

  3. Jag är glad, jättebra. recenserad av Roman on 2020-03-30
    Kvalitet
    Pris

    allt ok

  4. Kunde inte bli bättre! Alltså perfekt! recenserad av Cristina Eva Susanne on 2020-02-04
    Pris
    Kvalitet

    Kunde inte bli bättre! Alltså perfekt!

  5. Väldigt bra men dyr flaska recenserad av Öl on 2019-09-01
    Pris
    Kvalitet

    Mycket hållbar och bra flaska!

    Korken sitter hårt och klarar att hålla tätt även när man drar på ordentligt med socker så det bara smäller när man öppnar upp den.
    Riktigt festlig att öppna!

    Går jättefort att diska och tappa upp på, vem orkar stå med 60-70 små kapsylflaskor egentligen?

    1 liter är en bra mängd att dricka åt gången och om man vill så räcker det gott och väl att dela med en vän.

    Och sist men inte minst så blir det ingen plast som utsöndras i ölet.
    Den enda nackdelen är att flaskan är dyr.

  6. Kvalitét recenserad av Mattias on 2019-05-02
    Kvalitet
    Pris

    Snabb leverans av högkvalitativa ölflarror á en liter stycket!

  7. Fina recenserad av Sara on 2016-11-08
    Pris
    Kvalitet

    Bra spänst i korken.

  8. Fina recenserad av Sara on 2016-11-08
    Pris
    Kvalitet

    Bra spänst i korken.

  9. Ordentliga flaskor till mkt bra pris! recenserad av Simon on 2016-07-06
    Pris
    Kvalitet

    Jag och min sambo tycker om att göra egen saft av olika slag såhär under sommaren. Vi gör stora mängder för att ha under resten av året, och behöver därför bra flaskor som sluter rätt för bra förvaring. Flaskorna Vi beställde från er fungerar utmärkt! De är rymliga, robusta och har en bygelkork med rejäl tätring och ordentlig spänning. Priset är ett riktigt fynd i min mening!

  10. 9 recenserad av Eric Jan-Peder on 2014-12-13
    Kvalitet
    Pris

    Passar perfekt till min ölbryggning då vi som regel är två personer att dela på innehållet i varje flaska.
    Bra och snabb leverans.

Artiklar 1 till 10 av totalt 11

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Ölflaska 1 lit m bygelkapsyl

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris