OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

  • Gallonflaska

Gallonflaska

Pris
Kvalitet
9 recension(er)
63,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

9 artiklar

per sida
  1. Passar inte med pumphävert recenserad av Einar on 2018-02-26
    Pris
    Kvalitet

    Innanmätet på öppningen är 25 mm som är precis för smalt för den pumphävert som PGW säljer (och troligen de flesta andra pumphävertar). Hade varit fint om måttet hade stått i beskrivningen.

    Annars en bra produkt. Snabb leverans.

  2. Bra behållare recenserad av Håkan on 2018-02-14
    Pris
    Kvalitet

    Bra jäskärl med stor öppning. Passar med min pumphävert.

  3. Perfekt recenserad av jan-olov on 2017-10-23
    Pris
    Kvalitet

    Perfekt

  4. Fel bild. annars bra. recenserad av Marielle Roos on 2017-06-30
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans, Välpaketerat och allt är helt i en större beställning av glasprodukter.
    Rätt volym men ser inte ut som på bilden, de har ett "öppet" handtag och vad jag skulle beskriva som "dekorativa inbuktningar" på det insvängande partiet av gallonflaskan.
    Bra flaska till ett bra pris i vilket fall. är hyfsat nöjd, besviken av missvisande bild och avsaknad av att det inte påpekades att de inte ser ut som på bilden.
    5 stjärnor för pris.
    3 för kvalitet pga missvisande bild.

  5. 6 recenserad av Annica on 2017-06-14
    Kvalitet
    Pris

    Jag ska göra vin i den här flaskan. utmärkt till mindre mängder.

  6. flaskor recenserad av Mattias on 2016-06-27
    Pris
    Kvalitet

    flaskorna kommer i perfekt packade kartonger å ingen har gått sönder, utmärkt å lagra vätska i. köpte även med konisk kork 24/28 som passade bra tillsammans med den medföljande kapsylen för att få de lite extra tätt för längre lagring av innehållet, å priset va ok men man vill ju altid köpa de billigaste, snål svensk kanske man e. rekomenderar att folk köper denna flaska för den e bra, skruvkapsyl på toppen e väl skilnaden från bilden men annars lika

  7. 5 recenserad av Jan-Ola on 2016-03-16
    Pris
    Kvalitet

    Fina flaskor, passar perfekt ölen.

  8. Super servis recenserad av Morgan Greger on 2016-03-10
    Pris
    Kvalitet

    älskar att handla här! bra kundbemötande och kanon servis! 2 stycken gick sönder i fraken med ersattes direkt!

  9. Bra starter för nybörjaren. recenserad av Adam Emil Sebastian on 2015-11-18
    Kvalitet
    Pris

    Gallonflaskan är en robust och tålig glasflaska och likt namnet avslöjar, på 5 liter.
    Brygger mjöd i dessa och jag är mycket nöjd över både kvalitén och utseendet, glas är ju att föredra över plast vid bryggning.
    Denna Gallonflaska är utmärkt för nybörjaren som är osäker och vill börja smått.

9 artiklar

per sida

Skriv din recension

Du recenserar: Gallonflaska

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet