• Gallonflaska

Gallonflaska

Pris
Kvalitet
16 recension(er)
63 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 16

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Nöjd recenserad av Lasse on 2019-10-16
    Pris
    Kvalitet

    Perfekt när man ska göra små bryggningar!

  2. Bra som alltid recenserad av Aron on 2019-07-21
    Pris
    Kvalitet

    Tror inte man kan ha för många av dessa.
    PGW förpackar dessa väldigt bra.

  3. Utmärkt gallonflaska till ett bra pris recenserad av Aron on 2019-06-17
    Kvalitet
    Pris

    Fin gallonflaska, skiljer sig från den på bilden. Mina (4st) som jag har fått har ett 'runt' handtag i stället.
    De har fungerat super bra och jag är nöjd, kom bara ihåg att köpa till korkar med eller utan hål.
    Alla 4 gallonflaskor som jag beställt har kommit fram till mig hela (beställt dem i två omgångar), jag måste säga att jag är mycket nöjd med hur väl PGW packar våra varor! :)

  4. Kanon! recenserad av Alex Martin on 2019-01-21
    Pris
    Kvalitet

    Mycket nöjd! Flaskan såg lite annorlunda ut mot vad den gör på bilden, men jag tyckte den var finare som kom hem! Bra pris och snabb frakt.

  5. Toppen! recenserad av Ralf on 2018-10-12
    Pris
    Kvalitet

    Precis som det står .
    Exemplariskt paketerat!

  6. Bra recenserad av Dennis on 2018-08-06
    Pris
    Kvalitet

    Ser ut att vara bra kvalité. Ej hunnit fylla en då drickan jäser en. Bra paketerat och bra frakt.

  7. 5/5 recenserad av Emmalouice on 2018-06-06
    Pris
    Kvalitet

    Bra kvalitet och snabb leverans

  8. Passar inte med pumphävert recenserad av Einar on 2018-02-26
    Pris
    Kvalitet

    Innanmätet på öppningen är 25 mm som är precis för smalt för den pumphävert som PGW säljer (och troligen de flesta andra pumphävertar). Hade varit fint om måttet hade stått i beskrivningen.

    Annars en bra produkt. Snabb leverans.

  9. Bra behållare recenserad av Håkan on 2018-02-14
    Pris
    Kvalitet

    Bra jäskärl med stor öppning. Passar med min pumphävert.

  10. Perfekt recenserad av jan-olov on 2017-10-23
    Pris
    Kvalitet

    Perfekt

Artiklar 1 till 10 av totalt 16

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Gallonflaska

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet