• Gallonflaska

Gallonflaska

Pris
Kvalitet
20 recension(er)
63 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 20

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Bra recenserad av Simon on 2020-07-06
    Pris
    Kvalitet

    Bra

  2. Högt betyg recenserad av Marcus on 2020-05-04
    Kvalitet
    Pris

    Mycket prisvärda flaskor. Jag köpte tyvärr fel storlek på korkarna, 22/28 är för små och kan ramla ner genom flaskhalsen. Jag kommer att köpa större korkar i nästa beställning och kanske ett par flaskor till också.

  3. Gallonflaska recenserad av Christoffer on 2020-04-30
    Pris
    Kvalitet

    Stabila och bra det var en liten spricka i den ena och ett märke från en stöt eller ett fall, men höll fortfarande så det är ju bra kvalitet på grejerna, och jag fick retursedel dagen efter. Snabba ryck!

  4. Kanon recenserad av Robert on 2020-04-05
    Pris
    Kvalitet

    Riktigt bra pris och schysst kvalitet, kommer att beställa flera i framtiden

  5. Nöjd recenserad av Lasse on 2019-10-16
    Pris
    Kvalitet

    Perfekt när man ska göra små bryggningar!

  6. Bra som alltid recenserad av Aron on 2019-07-21
    Pris
    Kvalitet

    Tror inte man kan ha för många av dessa.
    PGW förpackar dessa väldigt bra.

  7. Utmärkt gallonflaska till ett bra pris recenserad av Aron on 2019-06-17
    Kvalitet
    Pris

    Fin gallonflaska, skiljer sig från den på bilden. Mina (4st) som jag har fått har ett 'runt' handtag i stället.
    De har fungerat super bra och jag är nöjd, kom bara ihåg att köpa till korkar med eller utan hål.
    Alla 4 gallonflaskor som jag beställt har kommit fram till mig hela (beställt dem i två omgångar), jag måste säga att jag är mycket nöjd med hur väl PGW packar våra varor! :)

  8. Kanon! recenserad av Alex Martin on 2019-01-21
    Pris
    Kvalitet

    Mycket nöjd! Flaskan såg lite annorlunda ut mot vad den gör på bilden, men jag tyckte den var finare som kom hem! Bra pris och snabb frakt.

  9. Toppen! recenserad av Ralf on 2018-10-12
    Pris
    Kvalitet

    Precis som det står .
    Exemplariskt paketerat!

  10. Bra recenserad av Dennis on 2018-08-06
    Pris
    Kvalitet

    Ser ut att vara bra kvalité. Ej hunnit fylla en då drickan jäser en. Bra paketerat och bra frakt.

Artiklar 1 till 10 av totalt 20

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Gallonflaska

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet