Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

  • Vinfabrik för egna frukter

Vinfabrik för egna frukter

Pris
Kvalitet
58 recension(er)
366,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 58

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  1. 4 recenserad av Jan on 2018-09-27
    Pris
    Kvalitet

    Innehöll det man behöver för att komma igång

  2. 10 recenserad av Tor-Björn on 2018-09-24
    Pris
    Kvalitet

    Nästan komplett kit för nybörjaren som inget har.
    Komplettera med ett mätrör, en termometer och en rejäl slev så är du i hamn.
    Slevarna man har hemma i vanliga fall är för korta.

    I övrigt följde allt med som jag förväntade mig och 1:a satsen är satt. Det bubblar för fullt o känns 100%

  3. Nöjd och belåten! recenserad av Anders on 2018-09-19
    Kvalitet
    Pris

    Nu bubblar det i hinken med druvor från egen ranka. Enkelt och bra recept och vi ser fram emot att få smaka det färdiga vinet.

  4. 5 recenserad av Putte on 2018-09-17
    Pris
    Kvalitet

    Perfekt För Vindruvor i Egen Trädgård.Tack

  5. 10 stjärnor recenserad av Hans on 2018-09-14
    Pris
    Kvalitet

    Prisvärt kit med det man behöver för att göra vin med bra instruktioner och recept. Mycket bra.

  6. Hyfsat bra recenserad av Karl-Johan on 2018-09-14
    Pris
    Kvalitet

    Bra kvalitet på de mesta men sughäverten var inte bra. Avstängningen tätade inte så vinet fortsatte att smårinna. Man får ta till en extra klämma för att få tätt. Sedan vore det önskvärt med ett mätglas till provaren. I övrigt ganska ok.

  7. Perfekt för nybörjare! recenserad av Patrik on 2018-09-11
    Pris
    Kvalitet

    Hur enkelt som helst att komma igång med, hade dock önskat att det hade stått något om att man ska mäta sockerhalten innan jäsningen börjar för att kunna mäta alkoholhalten. Jag gjorde receptet med 13 kg äpple och 5 kg socker och nu efter en vecka visar jäsmätningen -1, är det nån som vet ungefär vad det är för alkoholhalt då?

  8. Instruktion recenserad av Caroline on 2018-09-10
    Pris
    Kvalitet

    Det fanns ingen instruktion på hur det skulle monteras och om/hur röret ska va etc. Det saknade jag.

  9. Mycket nöjd med några ”men” recenserad av Danuta on 2018-09-04
    Pris
    Kvalitet

    Mycket snabb leverans. Varor verkar vara av bra kvalité (jag har dock ingen erfarenhet för jämförelse). ”Men” - när jag läst beskrivning på webbsidan uppfattade jag det som ”nybörjare kit” - tyvärr fick jag leta ganska mycket och gjort några fel i processen. Vinet blev fantastiskt ändå :)

    Förslag till att lägga till i bruksanvisning:
    1. Rita ett schema för hur grejen ska vara ihopsatta. Maken slängt det korta röret till hävert, för att jag uppfattade inte direkt vad ska det användas till (och till slut gissat att det ska vara ”munstycke” men vet faktiskt fortfarande inte)
    2. Skriv i brukanvisning att jäsmätare ska användas vid startpunkten.
    3. Hur länge ska man förvänta sig att det tar för kolsyra att gå bort? Hur vet man det? Bubblarna försvinner inte alla inom ett dygn, allt annat i processen beskriver ni tydligt när det tar längre tid...
    4. Om man misslyckas och vinet är inte klart, efter 1-2 dygn, är det kört eller kan det fixas på något sätt?

    När jag läst recensioner i efterhand ;) visar det sig vara lite återkommande frågor.

    Generellt är jag är mycket nöjd med inköp, redan återkommit till er och säkert återkommer nästa år också :)

  10. 10 recenserad av Annika on 2018-08-31
    Pris
    Kvalitet

    Kanonbra grejer och snabb leverans :-)

Artiklar 1 till 10 av totalt 58

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Skriv din recension

Du recenserar: Vinfabrik för egna frukter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet