• Vinfabrik för egna frukter

Vinfabrik för egna frukter

Pris
Kvalitet
39 recension(er)
345,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 39

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Mycket nöjd review by peter on 2017-08-29
    Pris
    Kvalitet

    Kanon allt som behövs för att tillverka vin på druvor

  2. Bra och prisvärd review by Aleksandra on 2017-07-31
    Pris
    Kvalitet

    Bra och prisvärda produkter. Snabb leverans. Allt fanns med och lite till. Fint att hävert och jäsningsmätare ingår.

    Jag saknar däremot att kunna välja mellan något av följande istället för korkverktyg/korkar:
    *Ett x-tra jäsrör
    *En termometer för de två temperaturmätningarna i medföljande recept.

    Jag tror vi som kunder hade uppskattat flexibiliteten.

    Hej
    Mycket bra tips, redan inskickat för utveckling.
    Tack & Trevlig dag
    PGW

  3. 4 review by Helge on 2016-12-20
    Kvalitet
    Pris

    Mitt vin är ännu inte färdig jäst, men utrustningen torde fungera perfekt !

  4. Bra och prisvärd review by Johnny on 2016-12-02
    Kvalitet
    Pris

    Bra och prisvärda produkter. Snabb leverans. Saknar däremot ett rör/vattenlås till det ena kärlet. Det blev en stor volym och båda kärlen behövdes!

  5. Mycket bra produkt review by Arne on 2016-10-25
    Pris
    Kvalitet

    Mycket bra produkt så här långt.
    Första vinet på äpplen och rönnbär puttrar så hemtrevligt i hinken. Om någon vecka vet vi resultatet.

  6. 5 plus av 5 review by Jan on 2016-10-21
    Pris
    Kvalitet

    Vi är väldigt nöjda med produkterna. Allting var med. Verktyget som sätter i korkarna verkar vara superbra. Ska vi sätta mer vin kommer vi att återkomma. Beställningen kom på 2 dagar.

  7. Lätthanterligt review by Sara on 2016-10-17
    Kvalitet
    Pris

    Väl emballerat, snabb leverans. Ett mycket bra startkit för nybörjaren.

  8. Bra startkit review by Sebastian on 2016-10-10
    Pris
    Kvalitet

    Bra och komplett startkit för den som aldrig har gjort vin förut

  9. Rött vin review by Lars on 2016-10-09
    Pris
    Kvalitet

    Hyfsat lätt att följa bruksanvisningen. Bra prylar - och nu har vi buteljerat 5 helrör rödvin från en vinranka som mått gott den gångna sommaren.

  10. 10 review by Peter on 2016-10-05
    Pris
    Kvalitet

    Hej.
    Med ett rekordår av äpplen, från mina fyra äppelträd, så valde jag att musta ca. 300kg=170L äppelmust och sökte efter kitt för att brygga: Äppelcider och Äppelvin.
    I mitt sökande efter prisvärda vin/ciderbryggningskit , fann jag vinshoppen.se och de produkter jag beställt därifrån överträffar mina[nybörjare]förväntningar med råge.
    Snart är första omgången äppelvin färdig att tappas på flaska, andra omgången närmar sig avjäsning och tredje omgången jäser/bubblar/kluckar för fullt..

    Rekommenderar verkligen detta

Artiklar 1 till 10 av totalt 39

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Skriv din recension

Du recenserar: Vinfabrik för egna frukter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet