• Vinfabrik för egna frukter

Vinfabrik för egna frukter

Kvalitet
Pris
61 recension(er)
366 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 61

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
  1. Snabb leverans. recenserad av Mattias on 2019-09-06
    Pris
    Kvalitet

    Alla produkter som i beskrivningen och snabb leverans. Priset bra för hela setet.

  2. Great price good stuff recenserad av Jacob on 2019-07-17
    Pris
    Kvalitet

    All came on time and is good quality! Have some wine brewing away already ????

  3. Väldigt bra start för fruktvin recenserad av christer on 2019-03-28
    Pris
    Kvalitet

    Har damejeanner men behövde hink för äpplevin. Har köpt fler hinkar efter detta då de är väldigt praktiska.

  4. 4 recenserad av Jan on 2018-09-27
    Pris
    Kvalitet

    Innehöll det man behöver för att komma igång

  5. 10 recenserad av Tor-Björn on 2018-09-24
    Pris
    Kvalitet

    Nästan komplett kit för nybörjaren som inget har.
    Komplettera med ett mätrör, en termometer och en rejäl slev så är du i hamn.
    Slevarna man har hemma i vanliga fall är för korta.

    I övrigt följde allt med som jag förväntade mig och 1:a satsen är satt. Det bubblar för fullt o känns 100%

  6. Nöjd och belåten! recenserad av Anders on 2018-09-19
    Kvalitet
    Pris

    Nu bubblar det i hinken med druvor från egen ranka. Enkelt och bra recept och vi ser fram emot att få smaka det färdiga vinet.

  7. 5 recenserad av Putte on 2018-09-17
    Pris
    Kvalitet

    Perfekt För Vindruvor i Egen Trädgård.Tack

  8. 10 stjärnor recenserad av Hans on 2018-09-14
    Pris
    Kvalitet

    Prisvärt kit med det man behöver för att göra vin med bra instruktioner och recept. Mycket bra.

  9. Hyfsat bra recenserad av Karl-Johan on 2018-09-14
    Pris
    Kvalitet

    Bra kvalitet på de mesta men sughäverten var inte bra. Avstängningen tätade inte så vinet fortsatte att smårinna. Man får ta till en extra klämma för att få tätt. Sedan vore det önskvärt med ett mätglas till provaren. I övrigt ganska ok.

  10. Perfekt för nybörjare! recenserad av Patrik on 2018-09-11
    Pris
    Kvalitet

    Hur enkelt som helst att komma igång med, hade dock önskat att det hade stått något om att man ska mäta sockerhalten innan jäsningen börjar för att kunna mäta alkoholhalten. Jag gjorde receptet med 13 kg äpple och 5 kg socker och nu efter en vecka visar jäsmätningen -1, är det nån som vet ungefär vad det är för alkoholhalt då?

Artiklar 1 till 10 av totalt 61

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7

Skriv din recension

Du recenserar: Vinfabrik för egna frukter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris