• Vinfabrik för egna frukter

Vinfabrik för egna frukter

Pris
Kvalitet
64 recension(er)
366 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 31 till 40 av totalt 64

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  1. 5 plus av 5 recenserad av Jan on 2016-10-21
    Pris
    Kvalitet

    Vi är väldigt nöjda med produkterna. Allting var med. Verktyget som sätter i korkarna verkar vara superbra. Ska vi sätta mer vin kommer vi att återkomma. Beställningen kom på 2 dagar.

  2. Lätthanterligt recenserad av Sara on 2016-10-17
    Kvalitet
    Pris

    Väl emballerat, snabb leverans. Ett mycket bra startkit för nybörjaren.

  3. Bra startkit recenserad av Sebastian on 2016-10-10
    Pris
    Kvalitet

    Bra och komplett startkit för den som aldrig har gjort vin förut

  4. Rött vin recenserad av Lars on 2016-10-09
    Pris
    Kvalitet

    Hyfsat lätt att följa bruksanvisningen. Bra prylar - och nu har vi buteljerat 5 helrör rödvin från en vinranka som mått gott den gångna sommaren.

  5. 10 recenserad av Peter on 2016-10-05
    Pris
    Kvalitet

    Hej.
    Med ett rekordår av äpplen, från mina fyra äppelträd, så valde jag att musta ca. 300kg=170L äppelmust och sökte efter kitt för att brygga: Äppelcider och Äppelvin.
    I mitt sökande efter prisvärda vin/ciderbryggningskit , fann jag vinshoppen.se och de produkter jag beställt därifrån överträffar mina[nybörjare]förväntningar med råge.
    Snart är första omgången äppelvin färdig att tappas på flaska, andra omgången närmar sig avjäsning och tredje omgången jäser/bubblar/kluckar för fullt..

    Rekommenderar verkligen detta

  6. Det bubblar!!! recenserad av Eva on 2016-10-05
    Pris
    Kvalitet

    Är total nybörjare på detta med att göra vin, men tycks klara detta galant:-) Allt var med i paketet, o vi började med att slänga ner 7 kg plommon i hinken. Fyllde på med 1 kg björnbär och ett par nävar russin. På med vatten, tog bort de plommonkärnor vi fick tag i och hällde i jäst o jästnäring.
    Sedan dess bubblar det i vår källare. Börjar nog bli på sluttampen nu (ska mäta ikväll) sedan har vi bara resten kvar.
    Har redan börjat planera för nästa sats....då prövar vi äpple....

  7. 4 recenserad av Birthe on 2016-09-27
    Pris
    Kvalitet

    Grejerna verkar bra men jag har inte kunnat börja använda dem för det finns ingen bruksanvisning med tyvärr. Eftersom jag aldrig sysslat med detta tidigare så är det obegripligt hur det ska sättas ihop och varför.

    Svar: Bruksanvisningar till hur du gör vin på egna frukter finns i paketet med universaljästen, och vi hjälper dig gärna med övriga frågor på 08-6413909.

  8. 4 recenserad av Nima on 2016-09-22
    Pris
    Kvalitet

    4

  9. Jätte bra !! recenserad av Doritha on 2016-09-20
    Pris
    Kvalitet

    Toppen att kunna köpa ett start paket så man vet vad som behövs när man är nybörjare..
    Jag växthus med två gigantiska druvrankor och bara ena plockade jag 15 kg, så nu bubblar det för fullt i hinken. Bra beskrivning hur man gör. Jag återkommer igen och beställer nästa år :-)

  10. Mycket bra recenserad av Karin on 2016-09-05
    Pris
    Kvalitet

    Snabb och smidig affär! Mycket nöjd

Artiklar 31 till 40 av totalt 64

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Skriv din recension

Du recenserar: Vinfabrik för egna frukter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet