• Vinfabrik för egna frukter

Vinfabrik för egna frukter

Kvalitet
Pris
59 recension(er)
366 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 31 till 40 av totalt 59

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  1. Det bubblar!!! recenserad av Eva on 2016-10-05
    Pris
    Kvalitet

    Är total nybörjare på detta med att göra vin, men tycks klara detta galant:-) Allt var med i paketet, o vi började med att slänga ner 7 kg plommon i hinken. Fyllde på med 1 kg björnbär och ett par nävar russin. På med vatten, tog bort de plommonkärnor vi fick tag i och hällde i jäst o jästnäring.
    Sedan dess bubblar det i vår källare. Börjar nog bli på sluttampen nu (ska mäta ikväll) sedan har vi bara resten kvar.
    Har redan börjat planera för nästa sats....då prövar vi äpple....

  2. 4 recenserad av Birthe on 2016-09-27
    Pris
    Kvalitet

    Grejerna verkar bra men jag har inte kunnat börja använda dem för det finns ingen bruksanvisning med tyvärr. Eftersom jag aldrig sysslat med detta tidigare så är det obegripligt hur det ska sättas ihop och varför.

    Svar: Bruksanvisningar till hur du gör vin på egna frukter finns i paketet med universaljästen, och vi hjälper dig gärna med övriga frågor på 08-6413909.

  3. 4 recenserad av Nima on 2016-09-22
    Pris
    Kvalitet

    4

  4. Jätte bra !! recenserad av Doritha on 2016-09-20
    Pris
    Kvalitet

    Toppen att kunna köpa ett start paket så man vet vad som behövs när man är nybörjare..
    Jag växthus med två gigantiska druvrankor och bara ena plockade jag 15 kg, så nu bubblar det för fullt i hinken. Bra beskrivning hur man gör. Jag återkommer igen och beställer nästa år :-)

  5. Mycket bra recenserad av Karin on 2016-09-05
    Pris
    Kvalitet

    Snabb och smidig affär! Mycket nöjd

  6. Bra recenserad av Camilla on 2016-08-31
    Pris
    Kvalitet

    Bra prisvärt

  7. 9 recenserad av Ingemar on 2016-03-07
    Pris
    Kvalitet

    Bra produkter till bra pris !

  8. Enkla instruktioner att följa och ett förvånansvärt bra resultat för att vara första försöket! recenserad av Gabriella on 2016-01-05
    Pris
    Kvalitet

    Enkla instruktioner att följa och ett förvånansvärt bra resultat för att vara första försöket!

  9. Klart prisvärt recenserad av Lars on 2015-11-16
    Kvalitet
    Pris

    Hej,
    Jag har satt en sats på 9 kg druvor och l kg svarta vinbär. Jäsningen kom igång bra, och har saktat ned. Produkterna är klart prisvärda.
    Lars Österman

  10. 5 stjärnor recenserad av Per on 2015-10-22
    Pris
    Kvalitet

    Allt har fungerat bra men vet inte resultatet ännu då jag just hällt i enzymen.

Artiklar 31 till 40 av totalt 59

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Skriv din recension

Du recenserar: Vinfabrik för egna frukter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris