• Vinfabrik för egna frukter

Vinfabrik för egna frukter

Pris
Kvalitet
59 recension(er)
366 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 51 till 59 av totalt 59

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  1. återkommer!! recenserad av mats on 2015-01-05
    Pris
    Kvalitet

    Hej, återkommer när jag använt er vinfabrik!!
    mvh
    Mats

  2. kan inte uttala mej om helheten. recenserad av Ove Folke Harald on 2014-10-28
    Kvalitet
    Pris

    Jag kan inte uttala mej om allt eftersom jag inte kommit så långt.Annars verkar allt fungera .

  3. 10 av 10 recenserad av Kristin on 2014-10-21
    Pris
    Kvalitet

    Bra att allt finns i ett paket när man ska göra det första gången. Saknade dock bruksanvisning på grejorna - fick leta mycket på nätet. Är inte lätt att förstå hur man ska använda det första gången man gör det, tex. hur gör man med hävstången, skillnaden på rött och vitt vin, hur lång tid tar det att få bort kolsyran etc.

  4. Bra recenserad av Adam on 2014-10-20
    Kvalitet
    Pris

    Bra grejer som var Smidiga att komma igång med.

  5. Hej, jag är mycket nöjd med min produkt och kommer troligen att kompletera med vissa saker från er. Det var även en mycket snabb leverans vilket uppskattas. recenserad av Jan-Erik on 2014-10-16
    Pris
    Kvalitet

    Hej, jag är mycket nöjd med min produkt och kommer troligen att kompletera med vissa saker från er. Det var även en mycket snabb leverans vilket uppskattas.
    MVH
    Jan-Erik

  6. 10 recenserad av Karin on 2014-10-13
    Pris
    Kvalitet

    Verkligen prisvärd utrustning. Lätt att förstå anvisningarna och många bra recept.

  7. 4 recenserad av Östen on 2014-10-02
    Pris
    Kvalitet

    Mycket lätt att följa bruksanvisningen som medföljde, men kan skrivas ännu tydligare. Ex. när vet man att vinet är helt utan kolsyra?Oklart om hur många ggr. man skall tappa om vinet med hävert?
    Annars väldigt nöjd med produkterna.

  8. Snabb leverans! recenserad av Ida Birgitta on 2014-06-30
    Pris
    Kvalitet

    Mycket proffsigt och bra!

  9. Toppen betyg från en nybörjare recenserad av Peter on 2013-09-06
    Pris
    Kvalitet

    Köpte denna vinfabrik för ett tag sedan. Läste och letade mycket och kom fram till att denna passade mig som nybörjare bäst.

    Min första sats vin blev bättre än förväntat och jag kommer definitivt göra fler. Med lite hjälp av pgw personal var det lätt att komma igång.

Artiklar 51 till 59 av totalt 59

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Skriv din recension

Du recenserar: Vinfabrik för egna frukter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris