• Vinfabrik för egna frukter

Vinfabrik för egna frukter

Pris
Kvalitet
66 recension(er)
366 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 51 till 60 av totalt 66

per sida
  1. 1
  2. ...
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  1. 10 recenserad av Inger on 2015-07-21
    Pris
    Kvalitet

    Jag känner mig nöjd.

  2. Bra recenserad av Inger on 2015-07-17
    Pris
    Kvalitet

    Bra erbjudande och jag känner mig nöjd.
    Jag återkommer gärna.

  3. Tummen upp! recenserad av Jenny Elisabet Ancella on 2015-07-07
    Pris
    Kvalitet

    perfekt startkit.

  4. 300 recenserad av erkki on 2015-06-23
    Kvalitet
    Pris

    priset va bra vinet vad gott deta är ja nyd med

  5. Smidigt recenserad av Evert on 2015-06-04
    Pris
    Kvalitet

    Fördelen med detta är att det är smidigare än att sätta på glasdamajean (svårstavat ord) som jag gjorde förut innan jag fick låna en hink och prova i. Nu blir det dock hink i fortsättningen.

  6. bra grejer för detta priset recenserad av johan e on 2015-05-15
    Pris
    Kvalitet

    verkar helt ok
    det ända som saknas är en aloco mätare +ett extra jäst rör .

    PGW svarar: Alkoholhalten räknar du ut med jäsningsmätaren som ingår. Den ger ett mycket exaktare värde än en alkoholmätare för vin (vinometer). Vinfabriken är avsedd för en jäsning i taget. Då behöver du bara ett jäsrör. Du flyttar bara över det till den andra hinken efter omtappning. Skulle du ändå vilja ha ett extra jäsrör så kan du själv komplettera med ett sådant för en billig peng.

  7. Grym deal massor med saker recenserad av Simon on 2015-01-23
    Pris
    Kvalitet

    en bra deal tycker jag för de som just börjat brygga, man tjänar på att köpa det istället för att köpa det separat, enda nagativa är häverten är oanvändbar fast de andra sakerna i paketet är bra, och den är en så liten del av av denna produkt.

    Så om ni vill börja brygga vin Köp detta kit då har ni allt ni behöver för att börja, förslag då köp en vanlig slang i matvänligt material till och använd den istället, de kostar int mer än några kronor.

  8. återkommer!! recenserad av mats on 2015-01-05
    Pris
    Kvalitet

    Hej, återkommer när jag använt er vinfabrik!!
    mvh
    Mats

  9. kan inte uttala mej om helheten. recenserad av Ove Folke Harald on 2014-10-28
    Kvalitet
    Pris

    Jag kan inte uttala mej om allt eftersom jag inte kommit så långt.Annars verkar allt fungera .

  10. 10 av 10 recenserad av Kristin on 2014-10-21
    Pris
    Kvalitet

    Bra att allt finns i ett paket när man ska göra det första gången. Saknade dock bruksanvisning på grejorna - fick leta mycket på nätet. Är inte lätt att förstå hur man ska använda det första gången man gör det, tex. hur gör man med hävstången, skillnaden på rött och vitt vin, hur lång tid tar det att få bort kolsyran etc.

Artiklar 51 till 60 av totalt 66

per sida
  1. 1
  2. ...
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Skriv din recension

Du recenserar: Vinfabrik för egna frukter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet