• Muntons Smugglers Special Premium Ale

Muntons Craft Range Smugglers Spec

Pris
Kvalitet
10 recension(er)
333 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

10 artiklar

per sida
  1. Högkvalité ölsats som trots ganska högt pris är prisvärd. recenserad av Sven on 2018-05-10
    Pris
    Kvalitet

    Mutons craft range verkar vara verkligt bra ölsatser. Har tidigare prövat deras golden ale som var en fullpoängare och smugglers alspecial som jag just tappat på flaska verkar också bli riktigt bra.

  2. Absolut den bästa ölsatsen på marknaden recenserad av Jonas on 2018-01-10
    Pris
    Kvalitet

    Denna sats kan jag rekommendera åt alla. Byter man ut jästen till en us-05 och stoppa i några påsar spraymalt. Humla på den några dagar innan tappning så har du en kanon ipa som man får betala 30-40 kr per/flaska på bolaget för. Finns ingen anledning att köra helmäsk då man får de lika bra med en ölsats.

  3. Mycket bra! recenserad av Janne on 2017-05-15
    Pris
    Kvalitet

    Bra produkter samt snabb leverans.
    Riktigt bra med Swisch!

  4. Snabb leverans recenserad av Dan on 2015-11-19
    Kvalitet
    Pris

    Bryggningen är inte klar än men den var enkel att sätta med tydliga instruktioner.

  5. Hittils bästa recenserad av Kim on 2015-10-31
    Kvalitet
    Pris

    Hittills den bästa ölsats jag provat. De flesta lider av smaken får dehydreringen och håller inte vad de lovar. Här stämde faktiskt uppgifterna väldigt bra och smaken var väldigt ren. Att man inte får bitterbomber eller aromatiska underverk med ölsatser måsten man acceptera, men det är är den bästa färdiga ölsats jag någonsin provat. Släng jästen, använd SafAle US-05 och 21 liter och an har en ren och fin höjdaröl.

  6. Mycket aromatisk ale recenserad av Emil on 2014-11-27
    Pris
    Kvalitet

    Den mest humlearomatiska ölsats jag gjort. Den behöver verkligen inte nån extra humle. Den doftar Fuggles och Goldings humle. Ganska besk.
    jag rekommenderar pilsnerenzym till den. Om den här satsen inte blir torr blir den för smakrik och inte lättdrucken.

  7. Simpel att göra! recenserad av Dennis on 2014-10-14
    Kvalitet
    Pris

    Mycket god öl och simpel att göra, även för nybörjare. Har en maltig smak med något söt ton. Lite spraymalt vid tappning på flaska och du har en kanongod öl!
    Kan rekommendera 2 veckors lagring för ännu bättre smak.

  8. gottgott recenserad av Richard on 2014-09-30
    Pris
    Kvalitet

    blir mycket god öl och att man inte behöver tillsätta annat än spray malt vid slag på flaska är ett stort plus

  9. 8 recenserad av Gerhard on 2014-07-31
    Kvalitet
    Pris

    Har ännu inte provats.Men hoppas det blir liga bra som övriga ölsorter jag provat.

  10. Et af de bedste ölsaet jeg har lavet recenserad av Eigil on 2014-06-26
    Pris
    Kvalitet

    Et af de bedste ölsaet jeg har lavet - fin balance mellem smag og bitterhed - som nok bliver endnu bedre ved lidt laengere modningstid.
    Tilsat 250g spraymalt ekstra.
    Brugt Mangrove Jacks Newcastle jäst i stedet for den medleverede.
    OG 1052 - FG 1017 - ca. 5% vol.
    1 uge fermentering i stuetemp. - 4 dage i køleskab.
    Tappet på flasker og staaet i stuetemp. i en uge for karbonering - 6 g sukker / l.
    Nu på køl.

10 artiklar

per sida

Skriv din recension

Du recenserar: Muntons Craft Range Smugglers Spec

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet