Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

Muntons Autumn Blush Cider

Pris
Kvalitet
8 recension(er)
254,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

8 artiklar

per sida
  1. 9 recenserad av Jukka on 2017-08-15
    Pris
    Kvalitet

    Bästa cidern av de märken jag provat.

  2. Utmärkt den bästa cidern jag har gjort. recenserad av Krister on 2016-07-20
    Pris
    Kvalitet

    Satte 2 dunkar på 32 L o det blev super, har inte smakat liknande.

  3. So tasty recenserad av James on 2015-05-18
    Pris
    Kvalitet

    I miss proper cider since moving to sweden from England 4 years ago and this hits the spot nicely! Full apple flavour, nice and cloudy. Love it!

  4. 10 recenserad av Mats Johan on 2015-03-25
    Pris
    Kvalitet

    Helnöjd. Gillar man engelsk cider är detta ett bra köp.

  5. Ny spännande cider recenserad av Ulf Erik on 2014-08-18
    Kvalitet
    Pris

    Tappat på flaska men ej avsmakat än.

  6. Rekommenderas! recenserad av Emil on 2014-01-30
    Pris
    Kvalitet

    En riktig engelsk cider med stor äppelarom och karaktär, till skillnad från en svenskproducerad som bara är en blandning av äppelvin, kolsyrat vatten, mycket socker och arom spetsat med färgämnen och konserveringsmedel.
    Låter priset högt så titta vad en engelsk eller fransk cider kostar på systemet.
    Jag gjorde misstaget att strö jästen direkt på den utspädda äppelmusten, vilket det i o f s står i bruksanvisningen man ska göra, men som man ska undvika enligt experter, därför att jästen då bara har hälften av sin jäskraft. Utan istället ska man hälla jästen i en kopp med ca 30 gradigt vatten och låta det stå i 15 min. innan man tillsätter den till musten.


    Brygden jäste inte ut, utan stannade på ca 1030 oechsle och jag kände mig tvungen att tillsätta lite vitvinsjäst varvid den jäste ut.
    Sedan gjorde jag som det står i bruksanvisningen och resultatet blev som ovannämndes.
    Den här brygden kräver lite lagring och öppnar ni flaskorna efter en vecka lär ni bli besvikna. Jag rekommenderar minst tre veckor.
    Lycka till!

  7. nej den va inte bra recenserad av mk on 2013-12-23
    Pris
    Kvalitet

    Ohhhh de va inte god. OCH för dig som vill ha minsta sötma i denna cider tillsät socker....

  8. Gott recenserad av Gunilla on 2013-08-14
    Pris
    Kvalitet

    Det var godare än jag vågade hoppas faktiskt nu när maskrosvinet är slut.

8 artiklar

per sida

Skriv din recension

Du recenserar: Muntons Autumn Blush Cider

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet