Muntons Autumn Blush Cider

Kvalitet
Pris
11 recension(er)
254 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 11

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Underbart läskande recenserad av Maria Elisabeth on 2020-08-19
    Pris
    Kvalitet

    Är supergod efter 3 månaders lagring. Men flera har sagt att det påminner mer om en äpple öl än svensk cider. Dom som inte gillar öl har inte heller tyckt om den här cidern.

  2. Trots man är en fuckup så blev det gott recenserad av Mikael on 2019-10-11
    Kvalitet
    Pris

    Första bryggningen invigde jag med denna. Jag gjorde nog allt fel, Min Tilt2 hydrometer hade jag inte kalibrerat rätt, enorma problem med att hålla nere temperaturen. Nu har jag en ny sats igång och nu vet jag att min Tilt2 är rätt och jag har kört lite vatten kemi. Mitt vatten har PH8 idealet är 4,5 till 5,5 och jag har fått net mitt till 5 med lite kemikalier. Det ska bli spännande och se hur den här rundan blir.

  3. bra äpplesmak recenserad av charles on 2019-02-08
    Kvalitet
    Pris

    väldigt mycket smak av äpplen värd priset

  4. 9 recenserad av Jukka on 2017-08-15
    Pris
    Kvalitet

    Bästa cidern av de märken jag provat.

  5. Utmärkt den bästa cidern jag har gjort. recenserad av Krister on 2016-07-20
    Pris
    Kvalitet

    Satte 2 dunkar på 32 L o det blev super, har inte smakat liknande.

  6. So tasty recenserad av James on 2015-05-18
    Pris
    Kvalitet

    I miss proper cider since moving to sweden from England 4 years ago and this hits the spot nicely! Full apple flavour, nice and cloudy. Love it!

  7. 10 recenserad av Mats Johan on 2015-03-25
    Pris
    Kvalitet

    Helnöjd. Gillar man engelsk cider är detta ett bra köp.

  8. Ny spännande cider recenserad av Ulf Erik on 2014-08-18
    Kvalitet
    Pris

    Tappat på flaska men ej avsmakat än.

  9. Rekommenderas! recenserad av Emil on 2014-01-30
    Pris
    Kvalitet

    En riktig engelsk cider med stor äppelarom och karaktär, till skillnad från en svenskproducerad som bara är en blandning av äppelvin, kolsyrat vatten, mycket socker och arom spetsat med färgämnen och konserveringsmedel.
    Låter priset högt så titta vad en engelsk eller fransk cider kostar på systemet.
    Jag gjorde misstaget att strö jästen direkt på den utspädda äppelmusten, vilket det i o f s står i bruksanvisningen man ska göra, men som man ska undvika enligt experter, därför att jästen då bara har hälften av sin jäskraft. Utan istället ska man hälla jästen i en kopp med ca 30 gradigt vatten och låta det stå i 15 min. innan man tillsätter den till musten.


    Brygden jäste inte ut, utan stannade på ca 1030 oechsle och jag kände mig tvungen att tillsätta lite vitvinsjäst varvid den jäste ut.
    Sedan gjorde jag som det står i bruksanvisningen och resultatet blev som ovannämndes.
    Den här brygden kräver lite lagring och öppnar ni flaskorna efter en vecka lär ni bli besvikna. Jag rekommenderar minst tre veckor.
    Lycka till!

  10. nej den va inte bra recenserad av mk on 2013-12-23
    Pris
    Kvalitet

    Ohhhh de va inte god. OCH för dig som vill ha minsta sötma i denna cider tillsät socker....

Artiklar 1 till 10 av totalt 11

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Muntons Autumn Blush Cider

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet