• Jässats Universal
  • Jässats Universal
  • Jässats Universal Manual

Jässats Universal

Kvalitet
Pris
60 recension(er)
43 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 41 till 50 av totalt 60

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  1. 60 recenserad av Alexander on 2016-03-11
    Pris
    Kvalitet

    Väldigt bra och lätt sats

  2. mycket bra recenserad av Gustav on 2016-03-10
    Pris
    Kvalitet

    väldigt smidigt att allt är samlat, dock så är recepten sådär, mycket spritsmak om man följer dem, så dra ner på mycket av sockret.

    Hade gärna haft en text om vilka delar det är som den innehåller, t ex att det är pectolase som ingår, så skulle jag sluppit köpa det löst.

  3. 8 recenserad av Morgan on 2015-10-26
    Kvalitet
    Pris

    Som vanligt helt ok

  4. ++++ recenserad av Monika on 2015-10-11
    Pris
    Kvalitet

    alltid bra

  5. 8 recenserad av Hans on 2015-10-07
    Pris
    Kvalitet

    Mycket bra jässats. Jäsningen var över på tio dagar.

  6. Bra kvalitet recenserad av Marina Elisabeth on 2015-09-10
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt och lätt att följa. Det blev ett jättegott vin.

  7. 10 av10 recenserad av Mikael on 2015-09-02
    Kvalitet
    Pris

    Bra kvalitet till ett rimligt pris!

  8. Bästa jässatsen recenserad av Göran on 2015-08-28
    Kvalitet
    Pris

    Bästa jässatsen

  9. enligt reklamen/informationen recenserad av Björn on 2014-10-23
    Kvalitet
    Pris

    Har använt PGW produkter ett antal gånger och har hittills inte haft något att invända eller anmärka på. Det enda som är pyrt är att jag betalar moms både på beställningen och sedan vid förtullning till Åland. Men det är ju inte PGW:S fel

  10. Funkar utmärkt recenserad av Leif on 2014-10-17
    Kvalitet
    Pris

    Först...Jag är nybörjare!
    För att vara första gången jag tog mig tid att försöka framställa vin är jag mycket nöjd med produkten.
    Resultatet av färdigt vin (Druvor) är helt ok. Att det inte smakar kvalitetsvin från Frankrike har med grundprodukten (Druvorna) att göra och klimatet i Stockholmstrakten :)
    Jässatsen har allt som behövs och med en klar och tydlig instruktion!

Artiklar 41 till 50 av totalt 60

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Skriv din recension

Du recenserar: Jässats Universal

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris