• Vin-o-meter

Vin-o-meter

Pris
Kvalitet
12 recension(er)
27,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 12

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. bra recenserad av Ann-Christine on 2017-11-30
    Pris
    Kvalitet

    bra

  2. 10 recenserad av Jerry on 2017-10-23
    Pris
    Kvalitet

    Mycket bra grej

  3. ??? recenserad av Frank on 2017-08-13
    Pris
    Kvalitet

    Hur trovärdig den är vet jag inte, jag ska kontrollmäta nästa gång

  4. Kul! recenserad av Gunn Vanja on 2017-06-02
    Pris
    Kvalitet

    Efter att ha "glömt bort" rabarbervin i jordkällaren sedan 2015, "hittade" vi det för ngn vecka sedan.Det var förvånansvärt klart, hade en underbar färg och var jättegott! Vi kände genast att det var starkt, men visste inte hur starkt. Med vin-o-metern kunde vi mäta upp det till 17-20 % (inte undra på att vi kände av halten direkt) Nu har vi ett underbart läskande och gott vin till sommaren, som passar utmärkt även ihop med fruktsoda!

  5. 5 recenserad av Lars on 2017-02-08
    Kvalitet
    Pris

    Det är andra gången jag provar den här produkten och ingen av gångerna har den fungerat. Då har jag provat både med vin jag gjort själv och med systembolagets vin.
    Det vin som ska stanna i kapillärröret för att visa alkoholhalten, rinner ut helt, så det inte finns något att avläsa.

  6. 5/5 recenserad av Maria on 2016-10-12
    Pris
    Kvalitet

    Toppen

  7. 10 recenserad av Thomas on 2016-09-30
    Pris
    Kvalitet

    Kul att mäta alkoholhalten.

  8. Optimal recenserad av Daniel on 2016-06-03
    Pris
    Kvalitet

    Lätt läst . prövar sig fram till man kan vända den enkelt . få in snitsen.
    Sedan under lättar den slutresultatet av din dryck. Även om du är matematisk snille med og och fg så är denna produkt :facit. Till resultatet

  9. Nöjd kund som återkommer vid behov recenserad av Gisela Ann-Christine on 2015-12-08
    Pris
    Kvalitet

    Nöjd både med , pris, kvalitet och snabb leverans. Kan utan vidare rekommendera ert företag till mina vänner.

  10. bra köp recenserad av Lars Olof on 2015-10-16
    Pris
    Kvalitet

    den fungerar perfekt.

Artiklar 1 till 10 av totalt 12

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Vin-o-meter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet