Avvikande öppettider på Lager och Kundtjänst: Skärtorsdag 18/4 kl: 8.00-15.00Stängt Långfredag 19/4 tom Annandag Påsk 22/4

Filterhylsor Air Plus 200-p

Pris
Kvalitet
31 recension(er)

Ordinarie pris 17 kr

Special Price 8 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 31

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Kanon recenserad av Åsa Kristina on 2019-03-26
    Pris
    Kvalitet

    Jättenöjd

  2. 10 recenserad av Marie on 2019-03-07
    Pris
    Kvalitet

    Bra lighthylsor

  3. Perfekta lighthylsor recenserad av carina on 2019-03-06
    Pris
    Kvalitet

    En utmärkt och mycket prisvärd lighthylsa som ger en mild och god smak. Mycket bra kvalité. PGW kan jag alltid lita på att de har bra produkter, och håller mycket konkurrenskraftiga priser. Tack för snabb leverans.

  4. Bra papper, bra hylsor, bra pris recenserad av Anette on 2019-01-20
    Pris
    Kvalitet

    Hylsor som håller- ingen har gått sönder i den förpackning om 200 jag förbrukat. Mildare smak- men mer smak än "Light"

  5. Fungerar utmärlt recenserad av Christer on 2019-01-17
    Pris
    Kvalitet

    Ger en cigarett som motsvarar light och vilken light beror helt på vilken tobak du använder. Kan rekommenderas

  6. TOPPEN FILTERHYLSOR recenserad av kent on 2018-12-12
    Kvalitet
    Pris

    Jag har tidigare bara köpt cuthof light filterhylsor tidigare men dom finns ju inte längre (för jävligt särskilt när det gäller deras råtobak) Air plus filterna
    var en glad överraskning alltså lika bra som något annat märke men med ett toppen pris när jag behöver fler köper jag dessa igen!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. 5 recenserad av ann-katrin on 2018-12-10
    Kvalitet
    Pris

    bra filterhylsor. snabb leverans

  8. Bra och billiga. recenserad av Marie on 2018-11-27
    Pris
    Kvalitet

    Riktigt bra lighthylsor

  9. perfekta recenserad av Jessica on 2018-10-26
    Pris
    Kvalitet

    perfekt mild smak

  10. bra recenserad av Jessica on 2018-07-24
    Kvalitet
    Pris

    bra filterhylsor med mild smak

Artiklar 1 till 10 av totalt 31

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Skriv din recension

Du recenserar: Filterhylsor Air Plus 200-p

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris