0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

  • Extrapåse 3 liter

Extrapåse 3 liter

Kvalitet
Pris
17 recension(er)
14 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 17

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Jo frakten fungerade exlusivt bra med tanke på var jag bor! en miss ring först. recenserad av Henrik on 2020-11-29
    Pris
    Kvalitet

    Jag testade en påse det fungerade bra! men snälla skicka inga reklam mail för det blir så mycket arbete att få bort dem, och det förstör min trafik med myndigheter och kompisar. Jag behöver städa bort sånt har dravel, jag har mycket att göra ändå.!

  2. Helt ok påsar recenserad av Pier on 2020-09-30
    Pris
    Kvalitet

    Helheten är ok, smidigt som tusan, dock lite lurigt att fylla dem om man är själv..
    Litet minus på att dem är tillsynes lite vita invändigt, lite mjölkiga i plasten.. vad det beror på vet jag inte, inte heller om det påverkar vinet????

  3. Toppen recenserad av MARION on 2020-09-25
    Pris
    Kvalitet

    Riktigt nöjd, meeen kanske instruktioner på HUR man fyller på lättast
    även hemsidan vid beställning, då systemet rekomenderar/påminner om "tillbehör" tiil det du beställer

  4. 10 recenserad av Barbro Agneta on 2020-04-18
    Pris
    Kvalitet

    Supersnabba, bra service

  5. Lätt att fylla. recenserad av Maria Elisabeth on 2019-08-18
    Kvalitet
    Pris

    Okej att använda till några liter även om jag naturligtvis missat att de inte går att lagra så länge i.. Men absolut mitt eget fel.

  6. som vanligt recenserad av Peter on 2019-06-11
    Pris
    Kvalitet

    dem är bra

  7. 7 recenserad av Ronny on 2019-05-07
    Pris
    Kvalitet

    ????

  8. Bra recenserad av Ulf on 2019-04-25
    Pris
    Kvalitet

    Bra

  9. Bra recenserad av Morgan on 2019-02-04
    Pris
    Kvalitet

    Kan tyckas lite dyr till vad man får, men billigare än på andra ställen jag hittat. Påfyllning är ju lite pill och man får alltid med luftbubbla av större modell.

  10. 10 recenserad av Elisabet on 2018-10-22
    Pris
    Kvalitet

    Ok

Artiklar 1 till 10 av totalt 17

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Extrapåse 3 liter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris