• Hävert

Hävert

Pris
Kvalitet
35 recension(er)
39 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 35

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Uselt! recenserad av Peter on 2019-07-11
    Pris
    Kvalitet

    Det brukar vara dålig kvalitet på hävertar, men nu har man försämrat den ytterligare. Den billiga plastslangen hade veck som gjorde att den inte fungerade och den läckte luft i skarvarna redan som ny. Nu får det vara nog, jag ber en rörmokare att tillverka en hävert som fungerar!

  2. 7 recenserad av Krister Lars-Göran on 2019-07-02
    Pris
    Kvalitet

    Slangen som medföljde var genomskinlig och alltför vek. Blev bara böjar hela tiden och därmed stopp i slangen

  3. Fungerar utmärkt recenserad av Per Nicklas Christian on 2019-06-10
    Pris
    Kvalitet

    Bra kvalitet.Kompakt och ihopvikbar.Lätt att använda.

  4. 1 recenserad av uwe on 2019-02-06
    Pris
    Kvalitet

    klämd slang på ett flertal ställen, sopor

  5. 4 recenserad av Ronny Karl Inge on 2019-01-23
    Pris
    Kvalitet

    Hävert saknar justering i höjd, och då slangen är av så dålig kvalité, och tillplattat på flera ställen, så går den ej att använda.
    Varför inte ta in en hävert som fungerar i erat sortiment?
    Nu får jag vända mig till en annan återförsäljare, för att hitta en hävert som fungerar.

  6. 3 recenserad av Lena on 2018-10-17
    Kvalitet
    Pris

    Den är totalt värdelös.
    Det slutade med att jag fick suga för att få vätska i slangen. Trodde det var fel på den och fick gratis en till. Men lika omöjligt att lyckas pumpa upp vätska

  7. Bra recenserad av Sten Michael on 2018-10-17
    Kvalitet
    Pris

    Enkel och lättanvänd

  8. Sämsta köpet någonsin recenserad av Gustav on 2018-09-22
    Pris
    Kvalitet

    Detta kanske ser ut som en pumphävert, men det är det definitivt inte. Jag och 2 andra vuxna människor kunde inte lista ut hur denna produkt fungerar, tills vi förstod att den inte fungerade överhuvudtaget. Jag var tvungen att suga i ena ändan för att få igång den, vilket man kan göra med vilken slang som helst. Nu har mitt mjöd säkert fått i sig saliv!

    Köp INTE denna, köp en riktigt PUMP-hävert som kan få igång suget genom att man bara pumpar lite.

    Tråkigt, PGW!

  9. 9 recenserad av Anneli on 2018-06-11
    Pris
    Kvalitet

    bra

  10. Allt till belåtenhet recenserad av Conny Bert-Olof on 2018-04-12
    Pris
    Kvalitet

    Allt till belåtenhet

Artiklar 1 till 10 av totalt 35

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Skriv din recension

Du recenserar: Hävert

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet