• Hävert

Hävert

Kvalitet
Pris
32 recension(er)
39 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 32

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. 1 recenserad av uwe on 2019-02-06
    Pris
    Kvalitet

    klämd slang på ett flertal ställen, sopor

  2. 4 recenserad av Ronny Karl Inge on 2019-01-23
    Pris
    Kvalitet

    Hävert saknar justering i höjd, och då slangen är av så dålig kvalité, och tillplattat på flera ställen, så går den ej att använda.
    Varför inte ta in en hävert som fungerar i erat sortiment?
    Nu får jag vända mig till en annan återförsäljare, för att hitta en hävert som fungerar.

  3. 3 recenserad av Lena on 2018-10-17
    Kvalitet
    Pris

    Den är totalt värdelös.
    Det slutade med att jag fick suga för att få vätska i slangen. Trodde det var fel på den och fick gratis en till. Men lika omöjligt att lyckas pumpa upp vätska

  4. Bra recenserad av Sten Michael on 2018-10-17
    Kvalitet
    Pris

    Enkel och lättanvänd

  5. Sämsta köpet någonsin recenserad av Gustav on 2018-09-22
    Pris
    Kvalitet

    Detta kanske ser ut som en pumphävert, men det är det definitivt inte. Jag och 2 andra vuxna människor kunde inte lista ut hur denna produkt fungerar, tills vi förstod att den inte fungerade överhuvudtaget. Jag var tvungen att suga i ena ändan för att få igång den, vilket man kan göra med vilken slang som helst. Nu har mitt mjöd säkert fått i sig saliv!

    Köp INTE denna, köp en riktigt PUMP-hävert som kan få igång suget genom att man bara pumpar lite.

    Tråkigt, PGW!

  6. 9 recenserad av Anneli on 2018-06-11
    Pris
    Kvalitet

    bra

  7. Allt till belåtenhet recenserad av Conny Bert-Olof on 2018-04-12
    Pris
    Kvalitet

    Allt till belåtenhet

  8. Fungerar recenserad av Seppo on 2018-02-23
    Pris
    Kvalitet

    Fungerar, men slangen var hoptryckt på flera ställen så flödet blev lite sämre

  9. 10 recenserad av Camilla on 2017-11-22
    Pris
    Kvalitet

    Jättebra den fungerar perfekt

  10. Fungerade inte p.g.a att slangen inte var styv nog att hålla sig öppen. Stängde i flera veck. recenserad av Lars on 2017-10-13
    Pris
    Kvalitet

    Ni borde inte sälja prylar som inte fungerar. Då spelar det ingen roll att priset är lågt.

Artiklar 1 till 10 av totalt 32

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Skriv din recension

Du recenserar: Hävert

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris