0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

Stora Jäskitet Öl

Pris
Kvalitet
17 recension(er)
333 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 17

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. 8 recenserad av Per on 2020-10-24
    Pris
    Kvalitet

    Har inte börjat ännu men är positivt överaskad över kvaliten på kittet

  2. Prisvärt startkit recenserad av Albin on 2020-10-06
    Pris
    Kvalitet

    Innehåller allt som behövs för jäsning.
    Komletterade av hygieniska skäl med annan hävert med pumpfunktion för att slipp suga igång tappningen.

  3. Mycket bra recenserad av Ulrika on 2020-10-01
    Pris
    Kvalitet

    Bra tydliga kärl, men häverten hade dålig kvalité.

  4. Relativt bra recenserad av Christian on 2020-02-11
    Kvalitet
    Pris

    Tycker det är bra men tycker att den ena hinken ska ha tappkran direkt för det får man inte med och man får borra själv

  5. Allt bra förutom härvert recenserad av Hanna on 2018-09-20
    Kvalitet
    Pris

    Härverten är totalt värdelös, den har för klen slang så redan när jag packade upp den så var den permanent vikt på flera ställen som gjorde den mer eller mindre värdelös. Utöver det var allt det andra riktigt bra och prisvärt

  6. Överlag bra recenserad av Jacob on 2018-07-05
    Pris
    Kvalitet

    Allt är bra, förutom häverten, vars slang är för sladdrig och har ett par veck som aldrig försvinner. Bättre att montera en kran på jäshinken.

  7. Super bra! recenserad av Mats on 2018-05-21
    Pris
    Kvalitet

    Super bra och prisvärt!! Super snabb leverans också!

  8. Bra men saknas lite. En 4 av 5 recenserad av Daniel on 2018-05-07
    Pris
    Kvalitet

    Bra kit men jag skulle gärna sett att det var jäsrör till båda baljorna samt tappkranar, mätrör till socker mätarn och en flaskfyllare med i kittet. Det var ju bara att köpa till men kunde som sagt vara med.

  9. pumphävert 0 recenserad av Lars on 2017-01-14
    Kvalitet
    Pris

    hävertpumpen var kass, svarta bottenpluppen sitter inte kvar ,i övrigt var de bra,

  10. Mycket bra recenserad av Björn on 2016-10-13
    Kvalitet
    Pris

    Vi har inte börjat använda kitet än, då vi avser göra cider av en speciell äpplesort.
    Men kommande vecka är vi nog på G

Artiklar 1 till 10 av totalt 17

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Stora Jäskitet Öl

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet