Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

  • Vinställ Metall 50 flaskor

Vinställ Metall 50 flaskor

Pris
Kvalitet
62 recension(er)
277,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 62

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
  1. Bra och billigt vinställ! recenserad av Leif on 2018-11-26
    Pris
    Kvalitet

    Har kollat runt om ett vettigt vinställ men endast hittat dom som kostar flera tusen. Känns lite bortkastat då de ska stå nere i källaren och vinet kan åldras och smaka ännu godare. Då hittade jag detta vinställ som var väldigt stabilt, fint och billigt. Full information gällande ordern från början till slut. Väldigt välpaketerat (nästan svårt att öppna paketet) och på så vis inte en tendens till skada varken på emballaget eller innehållet.

    Är jättenöjd med denna produkt och kan verkligen rekommendera den till andra.

    // Malte

  2. enkelt men verkar fungera bra recenserad av Håkan on 2018-10-29
    Pris
    Kvalitet

    fungerar bra

  3. 10 recenserad av Maria on 2018-10-08
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt, stilrent vinställ som är mycket prisvärt. Gillade att man kan kombinera olika delar utifrån vad som passar för platsen där man vill ha det. Oerhört lätt att montera och plugg och skruvar följde med. Måste förankras såklart, men var lätt. Blev finfint i vinkällaren!

  4. 10 recenserad av Mats on 2018-09-24
    Pris
    Kvalitet

    Mkt nöjd. Snabbt, billigt och bra produkt

  5. Mycket nöjd med produkten. recenserad av Anders on 2018-09-10
    Pris
    Kvalitet

    Mycket nöjd med produkten.

  6. Fantastiskt prisvärt alternativ, rymmer även champagneflaskor. recenserad av Tomas on 2018-06-12
    Pris
    Kvalitet

    Fantastiskt prisvärt alternativ, rymmer även champagneflaskor. Kompletterade nu med ytterligare två 50 flaskors ställ efter en bilresa i Europa. Fäst ordentligt i väggen och du har ett stabilt ställ som fungerar perfekt.

  7. Bra produkt till bra pris recenserad av Hans on 2018-05-18
    Pris
    Kvalitet

    Bra produkt till bra pris

  8. Extreme prisvärt och bra vinställ recenserad av Anders on 2018-05-16
    Pris
    Kvalitet

    En ganska enkel konstruktion som är lätt att montera och verkar påbyggnad på höjden om det skulle behövas. Bygger inte så mycket utåt och fungerar bra i smala utrymmen och blir väldigt fint när flaskorna är på plats :-) Skulle köpt fler om jag hade plats.

  9. Bra att kunna se alla flaskor i vinkällaren recenserad av Ronny on 2018-04-11
    Pris
    Kvalitet

    Köpte 3 st 100 flaskors och 1 st 50 flaskors. Har ställt dem ovanpå varandra, trots att PGW inte rekommenderar det.
    Jag bedömde dock att rejäla skruvar i väggen samt att jag kopplade ihop benen skulle räcka.
    Enkelt att montera och sätta upp och nu kan jag se varenda flaska i vinkällaren.

  10. Enkelt och bra vinställ recenserad av Jörgen on 2018-04-03
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt och bra vinställ för hemmabruk. Det är något trångt mellan hyllorna så man får se upp med lite tjockare flaskor, de drar lätt med sig andra. Vidare är det något rangligt så det är en bra idé att fästa hyllan i väggen. Det finns hål för det i konstruktionen.

Artiklar 1 till 10 av totalt 62

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7

Skriv din recension

Du recenserar: Vinställ Metall 50 flaskor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet