Avvikande öppettider på Lager och Kundtjänst: Skärtorsdag 18/4 kl: 8.00-15.00Stängt Långfredag 19/4 tom Annandag Påsk 22/4

  • Vinställ Metall 50 flaskor

Vinställ Metall 50 flaskor

Pris
Kvalitet
66 recension(er)
277 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 66

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
  1. Bra recenserad av Anders on 2019-04-06
    Kvalitet
    Pris

    Bra smidig och lätt att montera!

  2. Toppen! recenserad av Frida on 2019-04-05
    Pris
    Kvalitet

    Snyggt och lättmonterat!

  3. Tredje stället! recenserad av Anders on 2019-03-19
    Kvalitet
    Pris

    Detta är mitt tredje och det lär bli fler ! Ser riktigt bra ut i min ”vinskrubb”

  4. Mycket nöjd recenserad av Annika Helene on 2018-12-29
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans , lätt att sätta ihop .
    Passade utmärkt i vår vinkällare.

  5. Bra och billigt vinställ! recenserad av Leif on 2018-11-26
    Pris
    Kvalitet

    Har kollat runt om ett vettigt vinställ men endast hittat dom som kostar flera tusen. Känns lite bortkastat då de ska stå nere i källaren och vinet kan åldras och smaka ännu godare. Då hittade jag detta vinställ som var väldigt stabilt, fint och billigt. Full information gällande ordern från början till slut. Väldigt välpaketerat (nästan svårt att öppna paketet) och på så vis inte en tendens till skada varken på emballaget eller innehållet.

    Är jättenöjd med denna produkt och kan verkligen rekommendera den till andra.

    // Malte

  6. enkelt men verkar fungera bra recenserad av Håkan on 2018-10-29
    Pris
    Kvalitet

    fungerar bra

  7. 10 recenserad av Maria on 2018-10-08
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt, stilrent vinställ som är mycket prisvärt. Gillade att man kan kombinera olika delar utifrån vad som passar för platsen där man vill ha det. Oerhört lätt att montera och plugg och skruvar följde med. Måste förankras såklart, men var lätt. Blev finfint i vinkällaren!

  8. 10 recenserad av Mats on 2018-09-24
    Pris
    Kvalitet

    Mkt nöjd. Snabbt, billigt och bra produkt

  9. Mycket nöjd med produkten. recenserad av Anders on 2018-09-10
    Pris
    Kvalitet

    Mycket nöjd med produkten.

  10. Fantastiskt prisvärt alternativ, rymmer även champagneflaskor. recenserad av Tomas on 2018-06-12
    Pris
    Kvalitet

    Fantastiskt prisvärt alternativ, rymmer även champagneflaskor. Kompletterade nu med ytterligare två 50 flaskors ställ efter en bilresa i Europa. Fäst ordentligt i väggen och du har ett stabilt ställ som fungerar perfekt.

Artiklar 1 till 10 av totalt 66

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7

Skriv din recension

Du recenserar: Vinställ Metall 50 flaskor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris