• Vinställ Metall 50 flaskor

Vinställ Metall 50 flaskor

Kvalitet
Pris
70 recension(er)
395 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 61 till 70 av totalt 70

per sida
  1. 1
  2. ...
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  1. Prisvärd recenserad av Lena Ulrika on 2015-02-18
    Pris
    Kvalitet

    En kvalitet i överstämmelse med priset! Helt OK!

  2. Ok recenserad av Fredrik on 2014-11-27
    Pris
    Kvalitet

    Det var ganska vingligt när det bara stod av sig självt (tomt) innan jag skruvade fast det i väggen. Jag hade 1st vattenpass när jag skulle skruva fast stället, men det kändes som om jag skulle behövt 2st till. Hyllorna är lite för nära varandra, så när man stoppar in en flaska under en annan är det lätt att man stör den som är ovanför.
    Jaja, nu står det i vinförrådet och jag har i skrivande stund knappt fyllt det till hälften men det fungerar bra.

  3. Prisvärd och optimal recenserad av Moa on 2014-11-11
    Pris
    Kvalitet

    Väldigt lätt att bygga ihop och ger ett ställ som är optimalt i storlek. Vinstället valde jag utifrån sin enkla och sparsmakade design, är inte intresserad av tunga pjäser i trä eller krusidulliga järnställ. Jag har det stående i en mörk och sval klädkammare och har fäst det i väggen med de medföljande fästena och det står därmed stabilt på sin plats. Jag är jättenöjd med både produkt, pris och leverans!

  4. 9 stjärnor recenserad av Lars Gunnar on 2014-10-29
    Pris
    Kvalitet

    Ett mycket bra vinställ, enkelt att sätta ihop. När det sedan fästes i väggen så blev det riktigt stabilt.

  5. 10 stjärnor recenserad av Ove on 2014-10-16
    Pris
    Kvalitet

    Mycket prisvärt vinställ,bra kvalitet,praktiskt på alla sätt,rekommenderas varmt +++++

  6. Bra recenserad av José Carlos on 2014-08-26
    Kvalitet
    Pris

    Smidig vin ställ

  7. ? recenserad av Jan Olof Lennart on 2014-08-23
    Pris
    Kvalitet

    Den passar perfekt i min vinkällare

  8. mycket nöjd recenserad av Göran on 2014-07-14
    Pris
    Kvalitet

    Är väldigt nöjd med funktionaliteten. Priset helt ok men det är väl inte den vackraste av möbler men samtidigt diskret.
    Hade jag kunnat ge 4,5 + 4,5 i betyg hade jag gjort det.

  9. + recenserad av Svend Birger on 2014-06-19
    Pris
    Kvalitet

    De är min dotter som beställt dessa till mig, då hon och hennes man har dom hemma. Dom är supernöjda så de kommer säkert jag oxå vara.

  10. Vi är nöjda med både pris och funktion recenserad av Anne-Lie on 2014-06-14
    Pris
    Kvalitet

    Vinstället passar perfekt för vårt ändamål. Det är stort men inte skrymmande

Artiklar 61 till 70 av totalt 70

per sida
  1. 1
  2. ...
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Skriv din recension

Du recenserar: Vinställ Metall 50 flaskor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris