• Skärmaskin för råtobak, metall
  • Skärmaskin för Råtobak Metall

Skärmaskin för Råtobak Metall

Pris
Kvalitet
42 recension(er)
209,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 42

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 3 - 3+ recenserad av Elin Anita on 2017-12-28
    Pris
    Kvalitet

    Skjærer tobakken bra, men skal lite til før metallet i den bøyes. Dette gjør at den ikke kan brukes lenger. Nå har jeg malt nesten et kilo råtobakk, og da var den bøyd ved sveiva. Kan fortsatt brukes med litt problem, men forsinker maleprosessen.

  2. Bra recenserad av Carola on 2017-07-04
    Kvalitet
    Pris

    Det funkar jätte Bra, tobaken blir kanon. Men konstruktionen på skärmasinen är lite vek,så den böjer sig lite.

  3. 10 recenserad av Torbjörn on 2017-06-16
    Pris
    Kvalitet

    Allt va bra kommer beställa igen

  4. biligaste som fungerar recenserad av jörgen on 2016-04-12
    Pris
    Kvalitet

    prisvärd sämre kvalitet än rs100

  5. helt okey recenserad av Anders on 2016-02-17
    Kvalitet
    Pris

    Skärmaskinen ger ett bra snitt på tobaken iallafall om man som jag använder den till pipa, men skulle vilja ha nåt tråg eller liknande över apparaten så att man kan fylla mer tobak åt gången och slipper fylla på så ofta.

  6. helt okey recenserad av Anders on 2016-02-17
    Kvalitet
    Pris

    Skärmaskinen ger ett bra snitt på tobaken iallafall om man som jag använder den till pipa, men skulle vilja ha nåt tråg eller liknande över apparaten så att man kan fylla mer tobak åt gången och slipper fylla på så ofta.

  7. Bra maskin till bra pris . recenserad av ingrid on 2016-01-04
    Pris
    Kvalitet

    Detta är den tredje skärmaskinen jag köpt och jag är väldigt nöjd med vad den åstadkommer. Tobaken blir helt perfekt. Kommer att köpa ny när den här börjar bli trög. Önskar er alla en god fortsättning.

  8. 7 av 10 recenserad av Michael on 2015-12-11
    Pris
    Kvalitet

    Fungerar utmärkt till piptobak, ger ett bra snitt om tobaken inte är för fuktig.
    Känns lite "rapplig" och jag saknar att den inte har någon tratt/ behållare att lägga tobaksbladen i, en sådan skulle förkorta skärningsprosessen avsevärt.

  9. Enkel och smidig. recenserad av Sara on 2015-11-10
    Kvalitet
    Pris

    Funkar mycket bra men lite för brett snitt för min smak. Påminner om John Silver så jag har beställt en ny med snitt 0,8 mm och hoppas att det blir ännu bättre.

  10. Bra recenserad av Arjen on 2015-11-02
    Kvalitet
    Pris

    Bra service och bra produkt

Artiklar 1 till 10 av totalt 42

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Skriv din recension

Du recenserar: Skärmaskin för Råtobak Metall

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet