• Chateau 7-dagars Vitt Vin

Chateau 7-dagars Vitt Vin

Pris
Kvalitet
150 recension(er)
139 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 111 till 120 av totalt 150

per sida
  1. Över förväntan! recenserad av Jon on 2015-08-08
    Kvalitet
    Pris

    Jag hade inte så höga förväntningar på detta vin men nu, med facit i hand, kan jag bara att instämma med övriga recensenter: det här är ett bra vin för pengarna! Många verkar ha råkat ut för att det tar längre tid att bli klart än sju dagar, men för mej tog det bara sex dagar. Jag kommer absolut köpa det här igen.

  2. ⭐⭐⭐⭐⭐ recenserad av Britt-Marie on 2015-07-17
    Kvalitet
    Pris

    Mycket bra och prisvärt vin, kan verkligen rekommenderas⭐⭐⭐⭐⭐

  3. 119:- recenserad av Mats on 2015-07-17
    Kvalitet
    Pris

    Läste fel å använde 4kg vanligt socker. Löste det med två dagars längre jästid. Vinet är utmärk och blir ännu bättre med några veckors lagring. kristall klart och absolut ingen smak av jäst. Rekommenderar!

  4. 3 * recenserad av Åke on 2015-07-16
    Pris
    Kvalitet

    Chateau 7-dagars, jäste längre än 7 dagar, vinet smakar bra!

  5. Mycket bra recenserad av Hans on 2015-07-08
    Pris
    Kvalitet

    Ett neutralt och gott vin när man kylt ner vinet i kylskåpet. Har också bjudit flera personer som inte anat att det var hembryggt. Alltså ett gott betyg.

  6. bra pris recenserad av erkki on 2015-06-23
    Kvalitet
    Pris

    bra

  7. Toppen recenserad av Vinm@nnen on 2015-06-12
    Pris
    Kvalitet

    När jag fick hem vinsatsen tänkte jag, hur kan 1 liter druvjuice fungera att bereda ett vitt vin på, men men men jag har gjort vin i mååånga år å måste säga att detta är oerhört prisvärt och i klass med systemets "enklare" vita viner. Stor tummen upp till PGW för detta alternativ till hemmagjorda vita vin. 3.5 kilo vanligt socker så blir det perfekt resultat.

  8. Gott och enkelt att göra! recenserad av Dennis on 2015-06-01
    Pris
    Kvalitet

    Började med att tillsätta 4 kg strösocker och följde sedan instruktionerna. Det började genast bubbla mycket smått och OG låg på +90.
    Efter 2 dagar hade värdet inte förändrats och bubblandet var fortfarande fattigt. Öppnade hinken och märkte då att jästen hade lagt sig på ytan av det skum som hade bildats. Rörde om försiktigt så att skummet blandades ut, och då jävlar kom bubblandet igång!
    Efter ytterligare 7 dagar nöjde jag mig med värdet och tillsatte jäststopp. FG blev då -5, ca 12,5%.
    Lät hinken stå över dagen medan jag ofta skakade om den för att få bort all kolsyra. På kvällen tillsatte jag första klarningsmedlet, skakade om rejält och lät det stå över natten.
    Sedan tillsatte jag andra klarningsmedlet och ställde hinken utomhus. Temperaturen var då mellan 10-15 grader ute och hade en perfekt skuggad plats på terrassen. Täckte för hinken med en filt och lät den stå ute i 2 dagar.
    Klarningen blev super! Tappade om en del till en annan hink och lite tappade jag på flaskor.
    Smaken var som vilket annat vin från systemet som helst i prisklassen 60 - 90kr. Inget spektakulärt men heller inget förfärligt. Ganska syrlig ton (som dämpas under lagring?) men annars väldigt lättdrucket.

    Kan rekommendera starkt!

  9. 10 recenserad av Ove on 2015-05-30
    Pris
    Kvalitet

    Bra gott vin, som ger en smak av sommar

  10. 9 recenserad av Classe on 2015-05-25
    Pris
    Kvalitet

    Bra vin snabbt!

Artiklar 111 till 120 av totalt 150

per sida

Skriv din recension

Du recenserar: Chateau 7-dagars Vitt Vin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet