0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

  • Chateau 7-dagars Rött Vin

Chateau 7-dagars Rött Vin

Pris
Kvalitet
158 recension(er)
146 kr

Status:

Status: Slut i lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 158

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 16
  1. Super gott och billigt recenserad av Selina on 2021-03-20
    Pris
    Kvalitet

    Har helt klart blivit min absoluta favorit. Jag brukar göra den lite sötare ( 3 kg socker ) och smaken är fyllig och god och när man nån gång köper vin tycker jag de mest smakar vattnigt. Kan verkligen rekommendera detta vin.

  2. Billigt och gott vin recenserad av Christer on 2020-12-08
    Kvalitet
    Pris

    Suveränt!

  3. Mycket bra recenserad av Eva-Lena on 2020-12-03
    Kvalitet
    Pris

    Tycker detta är den bästa vinsats jag har provat.

  4. Snabbt och enkelt! recenserad av Roger on 2020-11-19
    Pris
    Kvalitet

    Har gjort detta vin flera gånger, det funkar bra och jäser ut snabbt utan problem, förvånansvärt snabbt! Sist använde jag vanligt socker. Det blev nog lite väl torrt, nästa gång får jag sätta till lite extra socker före lagringen på flaska

  5. OK inte mer recenserad av JR on 2020-11-04
    Pris
    Kvalitet

    Liten liten dunk med druvsaft, mer mörkt Rosé vin än rött vin. DIrekt vid tappning riktigt tråkigt och stickigt vin, men som med 2-3 månader på flaska blir om men inte mer.

  6. 10 recenserad av Alice Anita on 2020-11-02
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt att göra, inte fylligt men gott. Rekommenderas.

  7. Helt Okej recenserad av Catharina on 2020-09-21
    Kvalitet
    Pris

    Helt Ok

  8. 5 recenserad av Leif on 2020-07-24
    Pris
    Kvalitet

    Jag köper 7-8 varje gång och skickar till min restaurang i Thailand.smaken är ok för dom.kan man tänka sig lite mängdrabatt så kanske fler hänger på.mvh Leif Högström

  9. Mycket prisvärt recenserad av Ole Kristian on 2020-07-14
    Pris
    Kvalitet

    Jag var skeptisk men nyfiken. Det är förvånansvärt gott t.o.m. före lagring. Ett lätt vin, som kan ha det jobbigt med kraftiga kötträtter och lagrade ostar. Som en drink eller till lätta ljusa rätter fungerar det utmärkt. Att få mer än man betalar för är man inte bortskämd med! Nu måste jag bara testa det vita.

  10. 10 recenserad av Tommy on 2020-07-10
    Pris
    Kvalitet

    Prisvärt, supergott.

Artiklar 1 till 10 av totalt 158

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 16

Skriv din recension

Du recenserar: Chateau 7-dagars Rött Vin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet