• Chateau 7-dagars Rött Vin

Chateau 7-dagars Rött Vin

Pris
Kvalitet
123 recension(er)
133 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 123

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 13
  1. Mycket gott recenserad av Pia on 2019-03-05
    Pris
    Kvalitet

    Ok

  2. gott recenserad av Johnny on 2019-02-12
    Pris
    Kvalitet

    gott

  3. Inte nöjd recenserad av Grete on 2019-01-28
    Pris
    Kvalitet

    Fick jäsa i 6 dygn . Tills det inte bubblade mer. Men höll låg alkoholhalt och smakade något vattnig saft typ

  4. 10 recenserad av Ferenc on 2019-01-22
    Pris
    Kvalitet

    Bra kvalite!

  5. Full pott recenserad av Eva on 2019-01-13
    Pris
    Kvalitet

    Blev väldigt nöjd första gången med detta vin, stod i tillredningeb att det skulle vara 4kg bryggsocker men det sälj ju bara i 3kg blev bra Ska även testa det vita längre fram,

  6. Över förväntan recenserad av Philip on 2018-10-20
    Kvalitet
    Pris

    Helt klart över förväntan för ett billigt 7-dagarsvin. Skickade i lite mer socker för att kicka upp alkoholhalten en aning. Jäste ut fint efter ca. 2 veckor. Landade på ca. 14,5 %. Med ekspånskomplettering blir det en höjdare!

  7. Mycket nöjd recenserad av Ulf on 2018-10-17
    Pris
    Kvalitet

    Det blir ett kanonbra vin. Kan även jäsas lite längre för att bli starkare

  8. Helt ok recenserad av Johan on 2018-10-12
    Pris
    Kvalitet

    Smakade bra

  9. Bra recenserad av Mikael on 2018-09-13
    Kvalitet
    Pris

    Jag har kört detta vin, både rött och vitt, alldeles utmärkt.
    Jag kör 4 kilo socker och låter det jäsa tills det inte kommer en enda bubbla, tar ca 14 dagar i 23 grader, som rummet är.
    Efter att det slutat jäsa använde jag en hålslev när jag tillsatt jässtoppet och rör runt och plaskar som fan i ca 4 minuter sen häller jag i första påsen klarningsmedel, sen rörs det om i ca 4 minuter till så all kolsyra är borta.
    Efter 2-3 timmaråker den sista påsen i, och hålsleven får göra sitt jobb igen i ca 4 minuter.
    Ställer hinken på en hylla sådan kommer upp en bit.
    Jag låter vinet klarna i 4 dygn sen tappar jag om det i en tom hink och det får stå iytterligare ett dygn, sen är det bara att fylla på flaskorna.
    Blir jätte gott om man bara låter det ta sin tid.

  10. detta vin passae mig perfekt recenserad av Sonja on 2018-09-03
    Pris
    Kvalitet

    7 dagar och jag har mitt vin toppen

Artiklar 1 till 10 av totalt 123

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 13

Skriv din recension

Du recenserar: Chateau 7-dagars Rött Vin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet