• Chateau 7-dagars Rött Vin

Chateau 7-dagars Rött Vin

Kvalitet
Pris
128 recension(er)
139 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 121 till 128 av totalt 128

per sida
  1. 1
  2. ...
  3. 9
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  1. 10 recenserad av Heike on 2014-06-30
    Kvalitet
    Pris

    tack jätte bra kvalitet.

  2. Bra smak och bra pris recenserad av Lars on 2014-06-25
    Pris
    Kvalitet

    Vinet smakar bra

  3. 9 recenserad av Leif on 2014-06-18
    Kvalitet
    Pris

    Som utlovat jäser detta vin färdigt inom 7 dagar.
    Kvaliteten är helt ok för ett snabbvin.

  4. Inte alls ett bra vin recenserad av Jonas on 2014-05-19
    Pris
    Kvalitet

    Visst, det är väldigt billigt men det blev inte alls gott. Det blev väldigt blaskigt och hade vag smak. Då hade jag ändå i något mer socker än vad man ska ha och den fick stå och jäsa längre. Räddade det hyfsat bra med lättdryck som eftersötning. Jag hoppas att jag gjorde något fel för det smakade inte alls bra, sämsta jag har smakat i alla fall.

  5. Otroligt gott och billigt recenserad av Jocke on 2013-10-26
    Pris
    Kvalitet

    Hade aldrig i livet räknad med att vinet var så jättegott.
    Vilken positiv överraskning!
    Beröm för snabb och billig leverans också.
    Totalt nöjd med allt.
    Har köpt värre vin på system.

  6. Suveränt vin recenserad av Mats on 2013-10-15
    Kvalitet
    Pris

    Supervin. Med ekspån en aning bättre. Jättegott i båda fallen.
    Trodde aldrig det skulle bli så gott.
    Jag har druckit många viner från Systembolaget.
    Detta vin ligger bättre till än många jag köpt.

  7. Gott och billigt vin.. helt klart värt sina pengar! recenserad av Joachim Paakkonen on 2013-09-24
    Pris
    Kvalitet

    Tycker absolut att ni vin drickare ska prova detta vin, det är billigt, smakar gott efter ett par veckors lagring, och dricker hellre detta en vin från bolaget i 50-200kr klassen!.. helt klart värt sina pengar1.. var inte rädda att prova, och det är väldigt lätt att göra, ni får en väldigt detaljerad och bra beskrivning med hur man ska gå tillväga för att brygga detta vin!

  8. Ett gott snabbvin till ett bra pris recenserad av Lennart on 2013-07-24
    Pris
    Kvalitet

    Har satt detta vin flertal gånger. Man skall inte luras av att det är ett snabbvin och är billigt. Vinsatsen är enkel att sätta med tydliga instruktioner, (man kan inte misslyckas om man följer instruktionerna).

    Om man lagrar vinet några veckor blir det betydligt godare. Dricker hellre detta vin, än vin i prisklassen 50 - 200 kr från systembolaget.

    PGW Skall även ha beröm för deras snabba leveranser.

Artiklar 121 till 128 av totalt 128

per sida
  1. 1
  2. ...
  3. 9
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13

Skriv din recension

Du recenserar: Chateau 7-dagars Rött Vin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet