• Vinjett Vitt Lantvin

Vinjett Vitt Lantvin

Pris
Kvalitet
13 recension(er)
229 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 13

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Jättegott recenserad av Ingrid on 2019-05-16
    Pris
    Kvalitet

    Fantastiskt gott, och detta var 1:a gången då vi är nybörjare. Kommer absolut köpa detta igen!!

  2. Jättegott recenserad av Ingrid on 2019-05-08
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt att göra och smakade supergott!

  3. Över förväntan recenserad av Lasse on 2018-12-31
    Pris
    Kvalitet

    Över förväntan, det smakade bättre än många viner jag köpt på bolaget. Använde vanligt socker och det fick jäsa i 8 dagar då det jäst ut. Vinet klarnade på en dag och alkoholhalten blev ca 14%. Jag kommer absolut gör det här vinet fler gånger.

  4. Över förväntan recenserad av Lasse on 2018-12-31
    Pris
    Kvalitet

    Det smakade bättre än många viner jag köpt på bolaget. Använde vanligt socker och det fick jäsa i 8 dagar då det jäst ut. Vinet klarnade på en dag och alkoholhalten blev ca 14%. Jag kommer absolut gör det här vinet fler gånger.

  5. Min favorit! recenserad av Camilla on 2018-12-03
    Pris
    Kvalitet

    Inte första gången jag köper detta. Lär inte bli sista heller. Ett perfekt vitt vin till både mat och mys. Brukar tillsätta lite extra socker då det annars blir lite torrt för min smak. Har fått MVG hos vännerna????

  6. Fick inte recenserad av Angelo on 2018-10-08
    Pris
    Kvalitet

    Fick inte

  7. Budgetvin? recenserad av Mattias on 2017-11-30
    Kvalitet
    Pris

    Det här lantvinet blev riktigt bra. Använde 3,8 kg strösocker och jäste ut helt, perfekt sötma men kort eftersmak hoppas det blir bättre med några veckors lagring. Kommer att köpa detta vin igen.

  8. Mycket bra allting! recenserad av Mariana on 2015-06-19
    Kvalitet
    Pris

    Det var inte roligt när det vita lantvinet var slut nyligen, när jag ville beställa!
    Annars är jag jättenöjd med vinet, leverans och Er!
    Vänliga hälsningar
    Mariana Envall

  9. Lätt att lyckas med recenserad av Ove Ragnvald on 2015-05-10
    Pris
    Kvalitet

    Har ju inte provat så många vinsatser på PGW men denna är väl den jag flitigast köpt igen ...å igen, sista året.
    Gjorde ofta vin från vinsatser, eller andra recept, i min ungdom och har nu börjat igen. Blev lite överraskad av kvaliten/smaken på detta lättdruckna vittvin.
    Som alltid vinner det på någon veckas lagring men är helt OK med en gång, så snart det klarnat. Man får verkligen ett färdigt vin efter 7 till 8 dagar.
    Men jag har nu börjat använda mer socker. 4 kilo i stället för de 3,6 som föreslås. På detta sätt slipper jag udda socker som vi aldrig använder för övrigt i mitt hushåll. Enda gången socker kommer ifråga är när det blir vinbryggning ;-)
    På detta sätt visar Oechlemätaren (Hydrometern) 85 vid start. Vinet blir 1 % starkare och tar två dagar extra att jäsa ut till -5 - 7 på skalan.
    Tips från mig, 4 kilo socker :-D

  10. Helt OK! recenserad av Rolf on 2015-01-24
    Pris
    Kvalitet

    Smakar bra redan från början, blir säkert ännu bättre med lagring.

Artiklar 1 till 10 av totalt 13

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Vinjett Vitt Lantvin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet