0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

  • Vinjett Vitt Slottskällarvin

Vinjett Vitt Slottskällarvin

Pris
Kvalitet
20 recension(er)
251 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 20

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Kanonvin recenserad av Molte on 2020-12-03
    Kvalitet
    Pris

    Ett gott och lättdrucket vin. Ett typiskt sommarvin att dricka kallt en varm dag. Helt klart värt sina pengar

  2. tekniskt felfritt, men obetydlig arom recenserad av Börje Nilsson on 2020-10-21
    Pris
    Kvalitet

    Detta vin, som snart är slut, köptes i början av året ("Ekens Vinjett..."), det senast köpta (HISAB)
    är ännu ej färdigjäst. Jag kan återkomma med omdöme omkring årsskiftet.

  3. Billigt men lite smak. recenserad av Danne on 2019-11-13
    Pris
    Kvalitet

    Smakar lite syrligt. Och det är allt.

    Väldigt lite smak på det här vinet.
    Lättdrucket.

  4. Mycket gott till lågt pris recenserad av Christer on 2019-11-03
    Kvalitet
    Pris

    Andra gången vi sätter detta vin. Förra gången blev det mycket gott, när vi jämförde med vinlådor inköpta på systemet kunde ingen säga säkert vilket som var hembryggt och vilket som var köpt.Torrt, smakrikt med en fläderton. En favorit!

  5. 10 recenserad av Sebastian Jozef on 2019-05-13
    Pris
    Kvalitet

    PERFEKT

  6. 10 recenserad av Kim on 2018-05-28
    Pris
    Kvalitet

    Väldigt gott vin så kommer köpa det fler gånger å snabb levrans

  7. Mycket bra vin. recenserad av Beery on 2018-03-20
    Pris
    Kvalitet

    Jag är nöjd vinet är gott.

  8. Smidigt recenserad av Monica on 2017-10-23
    Pris
    Kvalitet

    Vinet är inte färdigt än så smaken kan vi inte uttala oss om, men smidig produkt.

  9. Bra druvjuice och BÄST kundtjänst! recenserad av C on 2017-10-23
    Pris
    Kvalitet

    Följ instruktionerna, och ni får ett gott bordsvin. Som alla viner lär det vinna på lagring. Min erfarenhet är att det är en god idé att köpa till jäst av högre kvalitet och använda ett extra kilo socker.

    Enligt instruktionerna ska det stå 2-3 veckor. Avbryt INTE innan tre veckor! Om ni tillsätter extra socker, låt stå två veckor längre, och det hinner jäsa ut till någon extra procent (kanske 12.5% istället för 10,5-11%), och det blir stor smakskillnad - smakar bra redan innan lagring.

    Låt jässtoppet verka 2 dagar istället för en.

    Köp till Extra-Klar för klarning, och låt verka två dygn.

    När ni skakar ut kolsyra - var försiktiga. Det är lätt att sabba ett lock även om man är försiktig.

    Nu låter det som om man behöver ersätta halva lådan, men vi snackar kanske en femtiolapp extra för betydligt bättre kvalitet. Bara ett tips.

    Orsaken till att jag skriver recensionen är egentligen inte för att recensera, dock, utan för att ge en eloge till den fantastiska kundservicen. Tro mig - ni är i bästa möjliga händer om ni skulle behöva hjälp, och dessutom är leveranstiderna nästan overkligt korta. Stort tack till alla, men störst tack till Bo! Makalös kundservice!!

  10. * recenserad av Peter on 2017-10-18
    Kvalitet
    Pris

    Smakar tunt

Artiklar 1 till 10 av totalt 20

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Vinjett Vitt Slottskällarvin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet