0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

  • Ekens Chardonnay

Ekens Chardonnay

Kvalitet
Pris
19 recension(er)
399 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 19

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Galet bra! recenserad av Birger on 2020-04-26
    Kvalitet
    Pris

    Frisk, lätt, fruktig druva, bästa vita hittills! Bruksanvisningen fungerar, enkelt, inget socker behövdes, körde 30 dagar jäsning, 30 dagar klarning, slutade på OE -6 som ger frisk syrlig smak och strax över 12%. Kristallklart, fin färg och frisk i smaken. Mycket bra! Nästa gång kör vi lyxvarianten, helt klart.

  2. pris och kvalitet är ok. recenserad av Thérèse on 2020-01-30
    Kvalitet
    Pris

    jag har köpt samma produkt några gånger och bruksanvisningen stämmer inte med innehållet i påsarna som man får med så jag måste alltid ringa och kolla i vilken ordning jag skall ta dem. Jag har svårt att förstå att man inte kan rätta till det.

  3. Utmärkt recenserad av Peter on 2020-01-14
    Pris
    Kvalitet

    Efter 4 veckors jäsning och 1 veckas klarning har vi ett kristallklart vin med fin frisk smak. Skall nu buteljeras och läggas på lagring. Mkt. lovande.

  4. Finna inget att anmärka på. recenserad av Sperling Karl Michael on 2019-08-17
    Pris
    Kvalitet

    Hej

    Produkterna som jag fick verkar alldeles utmärkta. Slutomdöme får komma när det är färdigt vin...

  5. 10 recenserad av Lars on 2019-08-04
    Kvalitet
    Pris

    mycket prisvärd!

  6. Köper det gärna! recenserad av Peter on 2019-07-11
    Pris
    Kvalitet

    Dyrt men gott! Det bästa vita vinet...

  7. 10 recenserad av Slobodanka on 2019-05-29
    Pris
    Kvalitet

    Fantastiskt Gott! Jag är överaskad och kommer brygga mitt vita vin Själv. Det är otroligt roligt också!!!!!Tack!!!

  8. Bläh! recenserad av Sophie on 2019-01-17
    Kvalitet

    Jag har tidigare bara gjort vin av egna frukter och bär. Köpte detta i tron att det skulle vara gott, men det är det verkligen inte. Det smakar syntetiskt med smak av tutti-frutti. Jag kan inte skönja någon smak av vindruvor eller något annat naturligt.
    Rekommenderas bara till dem som är ute efter alkohol utan krav på vinsmak.

  9. Mycket fin recenserad av Per-Olof Gunnar on 2017-04-11
    Pris
    Kvalitet

    Bra klass

  10. Bra vin med mörkröd färg recenserad av Robert on 2016-10-17
    Kvalitet
    Pris

    Bästa vinet på länge, inte något billigt slask-vin.
    Fylligt med lagom torr eftersmak, riktigt gott, redan
    efter bara en månad. Lätt överraskad faktiskt.

Artiklar 1 till 10 av totalt 19

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Ekens Chardonnay

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris