• Glycerin 1 liter

Glycerin 1 liter

Pris
Kvalitet
30 recension(er)
110,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 30

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Billigt! recenserad av Niklas on 2018-06-01
    Kvalitet
    Pris

    Köper detta för att bevara fukt när jag gör snus, en bråkdel av kostnaden jfr om man köper hos "tobaksbolagen".

  2. Kanon! recenserad av Erik on 2017-06-13
    Pris
    Kvalitet

    Köpt flertalet ggr och aldrig haft något att klaga på!

  3. Bra konsistens på snuset recenserad av Johan on 2017-05-26
    Pris
    Kvalitet

    50g till 2Kg lösnus, tillsammans med lika mycket propylenglykol precis enligt receptet gav bra konsistens!

  4. 9 recenserad av Alf Johan Fredrik on 2017-05-23
    Pris
    Kvalitet

    Använder till E-juice och inte vin. Men fungerar utmärkt!

  5. . recenserad av yassin on 2017-02-14
    Pris
    Kvalitet

    tack

  6. Mycket bra! Tipsa mig gärna om annan användning av samma produkt. recenserad av Birgitta on 2017-02-13
    Pris
    Kvalitet

    Succé! Använde vätskan till att förstärka och förstora såpbubblor. Barnbarn 6 år och 10 år mycket nöjda. Nu är resten av innehållet hos dem i Sthlm.

  7. Kunde inte vara nöjdare! recenserad av Alexander on 2016-11-18
    Pris
    Kvalitet

    Utmärkt att blanda e-juice med! Inga konstiga bismaker som apotekets glycerol/glycerin har. Dessutom utan en massa extra vatten i som apotekets version har och som gör att man förlorar smak. (Eller måste reducera bort själv)
    Kunde inte vara nöjdare med denna produkt. Har beställt tre ggr och kommer att göra det igen. Bra jobbat PGW.

  8. Guldstjärna recenserad av Per on 2016-11-15
    Kvalitet
    Pris

    Perfekt till E-cigvätska... billigt, och snabb frakt... toppen.

  9. 4:a är mitt betyg därför att... recenserad av Mattias on 2016-11-08
    Pris
    Kvalitet

    Jag kan inte enkelt avgöra kvalitén på denna vara, men jag FÖRUTSÄTTER att den är hög.

    Priset känns rimligt, även om jag hade velat se ett ännu bättre pris om man exempelvis köpte 3 flaskor i stöten.

    VAD ÄR NEGATIVT DÅ?!
    Flaskorna SAKNAR all form av märkning, och då jag beställde flera varor hade det varit omöjligt för ett otränat öga att veta VAD FLASKAN INNEHÖLL. Skärpning.

  10. kanon!!! recenserad av Patrik Gunnar on 2016-09-20
    Pris
    Kvalitet

    funkar alldeles utmärkt till att blanda egen e-cigg olja!!

Artiklar 1 till 10 av totalt 30

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recenserar: Glycerin 1 liter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet