• Glycerin 1 liter

Glycerin 1 liter

Pris
Kvalitet
63 recension(er)
159 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 63

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
  1. 10 recenserad av Nils Johan Jörgen on 2020-09-18
    Pris
    Kvalitet

    Riktigt bra

  2. Bra pris! recenserad av Thomas on 2020-07-15
    Pris
    Kvalitet

    Första leveransen vara bara en knapp halvliter, men fick snabbt en ny leverans och därmed 1,5 liter totalt, blev ett förmånligt literpris!
    Effekten på vinet/cidern är för tidigt att säga någotom. Tog lite till såpbubblevatten till barnbarnet, blev succe med stora bubblor!

  3. Bra vad gäller produkten recenserad av Roland on 2020-05-04
    Pris
    Kvalitet

    Mycket märkligt i hanteringen att Resurs bank makulerat min order utan att meddela mig. Fanns ingen anledning.
    När jag till slut fick kontakt med RGW så löstes problemet omgående.
    Då blev det snabb leverans och allt OK.
    Men passa er för Resurs Bank. Jag har bra inkomst och inga skulder och de makulerade en order på ca 250 kronor utan att meddela

  4. 9 av 10 recenserad av Tollie Elisabet on 2020-04-21
    Kvalitet
    Pris

    Kanonbra till egen tillverkning av handsprit

  5. glycerin av hög kvalité recenserad av Blazej on 2020-04-21
    Pris
    Kvalitet

    En riktigt bra glycerin av hög kvalité

  6. 5 recenserad av Hashem on 2020-04-20
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt och snabbt

  7. Förbaskat bra recenserad av Stefan on 2020-04-20
    Pris
    Kvalitet

    Bra

  8. 5 recenserad av Leila on 2020-04-19
    Pris
    Kvalitet

    Jag har aldrig använt glycerin tidigare å har inget att jämföra med, men den fyllde sin funktion som ingrediens i hemmagjord handsprit

  9. 5 recenserad av Leila on 2020-04-19
    Pris
    Kvalitet

    Jag har aldrig använt glycerin tidigare å har inget att jämföra med, men den fyllde sin funktion som ingrediens i hemmagjord handsprit

  10. 5 recenserad av Leila on 2020-04-19
    Pris
    Kvalitet

    Jag har aldrig använt glycerin tidigare å har inget att jämföra med, men den fyllde sin funktion som ingrediens i hemmagjord handsprit

Artiklar 1 till 10 av totalt 63

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7

Skriv din recension

Du recenserar: Glycerin 1 liter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet