• Glycerin 1 liter

Glycerin 1 liter

Pris
Kvalitet
61 recension(er)
159 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 61

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
  1. Bra vad gäller produkten recenserad av Roland on 2020-05-04
    Pris
    Kvalitet

    Mycket märkligt i hanteringen att Resurs bank makulerat min order utan att meddela mig. Fanns ingen anledning.
    När jag till slut fick kontakt med RGW så löstes problemet omgående.
    Då blev det snabb leverans och allt OK.
    Men passa er för Resurs Bank. Jag har bra inkomst och inga skulder och de makulerade en order på ca 250 kronor utan att meddela

  2. 9 av 10 recenserad av Tollie Elisabet on 2020-04-21
    Kvalitet
    Pris

    Kanonbra till egen tillverkning av handsprit

  3. glycerin av hög kvalité recenserad av Blazej on 2020-04-21
    Pris
    Kvalitet

    En riktigt bra glycerin av hög kvalité

  4. 5 recenserad av Hashem on 2020-04-20
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt och snabbt

  5. Förbaskat bra recenserad av Stefan on 2020-04-20
    Pris
    Kvalitet

    Bra

  6. 5 recenserad av Leila on 2020-04-19
    Pris
    Kvalitet

    Jag har aldrig använt glycerin tidigare å har inget att jämföra med, men den fyllde sin funktion som ingrediens i hemmagjord handsprit

  7. 5 recenserad av Leila on 2020-04-19
    Pris
    Kvalitet

    Jag har aldrig använt glycerin tidigare å har inget att jämföra med, men den fyllde sin funktion som ingrediens i hemmagjord handsprit

  8. 5 recenserad av Leila on 2020-04-19
    Pris
    Kvalitet

    Jag har aldrig använt glycerin tidigare å har inget att jämföra med, men den fyllde sin funktion som ingrediens i hemmagjord handsprit

  9. Bra produkt. recenserad av Jerker Anders on 2020-04-16
    Pris
    Kvalitet

    Uppfyllde de karv på kvalitet jag har :-)

  10. tiptop recenserad av Martin on 2020-04-15
    Pris
    Kvalitet

    inga problem och funkar som den ska

Artiklar 1 till 10 av totalt 61

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7

Skriv din recension

Du recenserar: Glycerin 1 liter

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris