• Ekens Röd 7-dagars Bordsvin

Ekens Röd 7-dagars Bordsvin

Pris
Kvalitet
39 recension(er)
239 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 39

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. bra vin för pengarna recenserad av christer on 2020-08-10
    Pris
    Kvalitet

    Jag tillsatte mindre vatten, 13 liter istället för 15. Vinet fick jäsa 9 dagar 4 dagar klarning Mycket gott vin för pengarna

  2. 10 recenserad av Lena on 2020-07-14
    Pris
    Kvalitet

    Toppen

  3. Toppen bra. recenserad av Monika on 2020-07-07
    Pris
    Kvalitet

    Så bra. Enkelt att göra tack vare medföljande instruktioner. Jag har ännu inte smakat vinet det bubblar ännu. Jag är mycket nöjd med allt från er PGW

  4. Gott rött vin recenserad av Mikael on 2020-05-21
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt att göra. Jag tillsatte tio procent mindre vatten, 13,5 liter istället för 15 för att få ett kraftigare vin. Tillsatte även en påse rödvinsarom. Vinet fick jäsa tills det jäst färdigt, det tog närmare två veckor. Efter några dagars klarning eftersötade jag vinet med lite socker och buteljerade. Nu ett par veckor senare är det ett mycket gott vin. Det påminner om ett vin jag gjort tidigare på en blandning av körsbär och vinbär. Det är dock inte särskilt likt ett köpt rödvin i smaken men det spelar ingen roll då det är mycket gott.

  5. Ett bra vin till ett bra pris. recenserad av Christian on 2020-01-25
    Kvalitet
    Pris

    Stressa inte låt det få jäsa i lugn och ro, vi lät det stå dubbelt så länge och vi blev väldigt överraskade, ungefär som billigt Tysklands vin fast detta blev något billigare ????????

  6. prisvärd vinsats recenserad av Jimmy on 2019-09-05
    Kvalitet
    Pris

    Positivt överaskad.. Mycket gott

  7. God kvalitet! recenserad av EBL on 2019-08-24
    Pris
    Kvalitet

    Riktig bra till lägst möjlig pris strax under 10:a per flaska. Inget djupt rött vin, djupa färger, bara lätt (lite tunt) lättdrucket (någon kommer säga blaskigt men du vet vad du får). Ingen jässmak alls. Klarnade helt strålande på bara en vecka. Snabbt att göra, gott och drickbart efter noll dagar lagring. Lägger nog hellre på ett par hundra för ett gott och fylligare vin, men för vad det är: helt suveränt! Bra bordsvin.
    Gjorde såhär: Blandade till 19 liter. Tror inte det spelar större roll, blir lite tunt ändå. Cirka 13% alc, inget socker behövs. Bra!

  8. 4 recenserad av Carina on 2019-08-01
    Pris
    Kvalitet

    Över förväntan, min erfarenhet är att det är svårt att göra gott rödvin, men tom min man som inte dricker rödvin tyckte det var gott.

  9. Första vinet recenserad av Aron on 2019-07-21
    Pris
    Kvalitet

    Har aldrig provat göra vin förut så detta var min första gång.
    Mycket bra instruktioner och allt som behövdes till själva vinet följde med.
    Vinet blev dock ganska.. tunt, skulle jag vilja säga. Inte lika mörk-rött som jag hade förväntat mig.
    I övrigt blev det ganska fruktigt och lättdruckit, det smakar fortfarande lite jäst men hoppas att det försvinner efter några veckor.

  10. 000000000000 recenserad av Mikael on 2019-02-16
    Pris
    Kvalitet

    Fan ett av dom absolut sämsta vinerna från denna OTROLIGT BRA sidan. Är inget "bordsvin" är ett för sött desertvin.
    Är ni ute efter ett halvtorrt vin med "riktig" vin smak UNDVIK!

Artiklar 1 till 10 av totalt 39

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Skriv din recension

Du recenserar: Ekens Röd 7-dagars Bordsvin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet