0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

  • Ekens Röd 7-dagars Bordsvin

Ekens Röd 7-dagars Bordsvin

Pris
Kvalitet
45 recension(er)
251 kr

Status:

Status: Slut i lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 45

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Mycket bra 7 dagars vin recenserad av Heidi on 2021-03-17
    Kvalitet
    Pris

    Har gjort detta några gånger nu. Vi tycker det är ett gott vin till mat. Vi brukar sätta till knappt 1 kg socker i jäsningen det förhöjer smaken.

  2. Helt perfekt recenserad av Marcus on 2021-03-05
    Pris
    Kvalitet

    Efter lagring 2-3 månader är detta ett supergott ett-glas-till-maten vin, som absolut går att bjuda vänner och bekanta på utan att skämmas. Det är gott helt enkelt!

  3. 5 recenserad av Stefan Lennart on 2020-12-10
    Pris
    Kvalitet

    Riktigt bra rödvin som blir ännu bättre med rödvinsarom

  4. 9/10 recenserad av Harriet Viola on 2020-11-27
    Pris
    Kvalitet

    Helt okej.

  5. 10 recenserad av Heidi on 2020-10-13
    Kvalitet
    Pris

    Vi gillar detta vin, brukar sätta till socker i jäsningen för en extra skjuts. Vi låter det jäsa minst 7 dagar. Blir ett utmärkt matvin.

  6. Kanon recenserad av Lars on 2020-09-24
    Pris
    Kvalitet

    Kanon! mycket bra, lätta instruktioner, lätt att göra och gott
    smakade bra, kommer absolut att köpa igen, Lars

  7. bra vin för pengarna recenserad av christer on 2020-08-10
    Pris
    Kvalitet

    Jag tillsatte mindre vatten, 13 liter istället för 15. Vinet fick jäsa 9 dagar 4 dagar klarning Mycket gott vin för pengarna

  8. 10 recenserad av Lena on 2020-07-14
    Pris
    Kvalitet

    Toppen

  9. Toppen bra. recenserad av Monika on 2020-07-07
    Pris
    Kvalitet

    Så bra. Enkelt att göra tack vare medföljande instruktioner. Jag har ännu inte smakat vinet det bubblar ännu. Jag är mycket nöjd med allt från er PGW

  10. Gott rött vin recenserad av Mikael on 2020-05-21
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt att göra. Jag tillsatte tio procent mindre vatten, 13,5 liter istället för 15 för att få ett kraftigare vin. Tillsatte även en påse rödvinsarom. Vinet fick jäsa tills det jäst färdigt, det tog närmare två veckor. Efter några dagars klarning eftersötade jag vinet med lite socker och buteljerade. Nu ett par veckor senare är det ett mycket gott vin. Det påminner om ett vin jag gjort tidigare på en blandning av körsbär och vinbär. Det är dock inte särskilt likt ett köpt rödvin i smaken men det spelar ingen roll då det är mycket gott.

Artiklar 1 till 10 av totalt 45

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Skriv din recension

Du recenserar: Ekens Röd 7-dagars Bordsvin

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet