• Ekens 7-dagars Rosé

Ekens 7-dagars Rosé

Kvalitet
Pris
57 recension(er)
239 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 57

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  1. 10 recenserad av Susanne on 2020-08-28
    Pris
    Kvalitet

    Ett mycket gott rosévin!

  2. Prisvärt! recenserad av Maude on 2020-07-09
    Pris
    Kvalitet

    Prisvärt vin ! Ge det några dagar extra i jäsningsprocessen och sen 2 dygn för slutlig uppklarning!

  3. Gott och prisvärt recenserad av Jeanette on 2020-07-04
    Pris
    Kvalitet

    Lättbryggt och prisvärt rosévin för sommarens fester - vi lät det dock jäsa 6 dagar tills det slutat bubbla i jäsröret

  4. Över förväntan recenserad av Tarja on 2020-06-03
    Pris
    Kvalitet

    Medföljande instruktioner vägledande, bättre resultat om man låter processen ta något längre än beskrivet. Vi lät vinet jäsa i 7 dagar, klarna i två. Mycket fint resultat på klarningen, vinet blev, som lovat, kristallklart. Nu har vi precis tappat vinet och första smakprovet var överraskande friskt och gott. Låter nu flaskorna stå svalt för att ytterligare förbättra smaken. Blev positivt överraskat av resultatet. Rekommenderas!

  5. Mycket bra! recenserad av Maj-Lisa on 2020-05-28
    Pris
    Kvalitet

    Så gott så jag blev förvånad!

  6. 10 recenserad av Eva on 2020-05-11
    Pris
    Kvalitet

    Mycket bra kvalitet och riktigt god smak

  7. Smakrikt med en härlig färg recenserad av Pamela on 2020-05-04
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt att brygga och smakar otroligt gott för den som vill ha ett smakrikt rosévin. Jag låter det jäsa i 2 veckor innan jag avbryter processen. Stressa inte, det blir så mycket godare om det får stå lite längre.

  8. Enkelt att sätta igång recenserad av Roland on 2020-04-05
    Pris
    Kvalitet

    Smaken, sötman och styrkan okej. blir säkert bättre när det stått ett tag.

  9. Rekommederas recenserad av Lars on 2019-12-13
    Pris
    Kvalitet

    Ja, både pris och kvalité är utmärkt. Har använt detta tidigare. Däremot att vinet skulle vara klart på 7 dagar är inte realistiskt. I dag åtta dagar efter start är min bedömning att jag kan avsluta jäsningen. Så några dagar till får jag nog räkna med.

  10. Bra! recenserad av Ville Veikko on 2019-09-10
    Pris
    Kvalitet

    Väldigt prisvärt och betydligt billigare än att handla på systemet. Räkna dock med att tar kommer ta längre än 7 dagar om du vill jäsa ut det mera. Nästa gång ska jag även ha i extra socker, då alkoholhalten kan förbättras. Smakar bra också.

    MVH
    Ville Hietanen
    ProphecyFilm.com

    P.S.
    Kom ihåg att leva livet väl, att göra väl mot fattiga och utsatta, att du sprider kärlek, glädje och vänskap mot alla, speciellt de behövande, och att du tänker väl om alla, även dina ovänner, för om du gör detta så ska du få härlig belöning av Gud i det nästa livet - där vi även ska möta våra nära och kära igen samt även alla andra brödrar och systrar som någonsin levat!

Artiklar 1 till 10 av totalt 57

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Skriv din recension

Du recenserar: Ekens 7-dagars Rosé

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet