0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

  • Ekens 7-dagars Rosé

Ekens 7-dagars Rosé

Kvalitet
Pris
61 recension(er)
239 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 11 till 20 av totalt 61

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
  1. Smakrikt med en härlig färg recenserad av Pamela on 2020-05-04
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt att brygga och smakar otroligt gott för den som vill ha ett smakrikt rosévin. Jag låter det jäsa i 2 veckor innan jag avbryter processen. Stressa inte, det blir så mycket godare om det får stå lite längre.

  2. Enkelt att sätta igång recenserad av Roland on 2020-04-05
    Pris
    Kvalitet

    Smaken, sötman och styrkan okej. blir säkert bättre när det stått ett tag.

  3. Rekommederas recenserad av Lars on 2019-12-13
    Pris
    Kvalitet

    Ja, både pris och kvalité är utmärkt. Har använt detta tidigare. Däremot att vinet skulle vara klart på 7 dagar är inte realistiskt. I dag åtta dagar efter start är min bedömning att jag kan avsluta jäsningen. Så några dagar till får jag nog räkna med.

  4. Bra! recenserad av Ville Veikko on 2019-09-10
    Pris
    Kvalitet

    Väldigt prisvärt och betydligt billigare än att handla på systemet. Räkna dock med att tar kommer ta längre än 7 dagar om du vill jäsa ut det mera. Nästa gång ska jag även ha i extra socker, då alkoholhalten kan förbättras. Smakar bra också.

    MVH
    Ville Hietanen
    ProphecyFilm.com

    P.S.
    Kom ihåg att leva livet väl, att göra väl mot fattiga och utsatta, att du sprider kärlek, glädje och vänskap mot alla, speciellt de behövande, och att du tänker väl om alla, även dina ovänner, för om du gör detta så ska du få härlig belöning av Gud i det nästa livet - där vi även ska möta våra nära och kära igen samt även alla andra brödrar och systrar som någonsin levat!

  5. Prisvärd vinsats recenserad av Jimmy on 2019-09-05
    Kvalitet
    Pris

    positivt överaskad..Mycket gott

  6. 4 av 5 och priset 5 recenserad av Carina on 2019-07-25
    Kvalitet
    Pris

    Helt ok vin!!

  7. 10+ recenserad av Roger Sven on 2019-05-16
    Pris
    Kvalitet

    Bra gott och enkelt

  8. 10 recenserad av Lena on 2019-04-08
    Kvalitet
    Pris

    Mycket nöjd!!

  9. Bara produkt och bra pris recenserad av Klas Håkan on 2019-04-04
    Pris
    Kvalitet

    Jag rekomenderar till andra.

  10. Står och klarnar recenserad av Anders on 2019-03-19
    Kvalitet
    Pris

    Ser riktigt bra ut. Står och klarnar just nu, men ser å luktar bra! Lite nyfiken på om folk brukar eftersökta detta ! Det jäste ut helt till -5. Någon som har erfarenhet av detta ? ????

Artiklar 11 till 20 av totalt 61

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7

Skriv din recension

Du recenserar: Ekens 7-dagars Rosé

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris