• Maltkvarn enkel

Maltkvarn enkel

Pris
Kvalitet
18 recension(er)
288 kr

Status: Slut i lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 18

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Kalas för BIAB recenserad av Kim on 2019-06-13
    Pris
    Kvalitet

    Mycket för pengarna. Vid första anblinck tänker man vad i he..... är detta. Men montera i en hink och justera tills inga hela korn syns. Sedan bara mala på. Fungerar mycket bra för BIAB bryggning. Kolla in olika guider på nätet för att modda för optimal malning

  2. Riktigt bra kvarn recenserad av nicklas klas on 2019-06-03
    Kvalitet
    Pris

    grymt bra kvarn sett till priset! Malde snabbt och lätt 2 kg korn.. inga problem.. Resultatet blev riktigt bra med.

  3. Maler bra men kvaliteten är inte topp recenserad av Magnus on 2019-02-19
    Kvalitet
    Pris

    Det är en prisvärd kvarn men man får troligen justera den lite. När väl kvarnen är ihopmonterad och justerad fungerar den bra. Det kunde vara bra med en beskrivnings på montering och användning. Oavsett att kvaliteten är topp så fungerar den bra och maler snabbt och fint.

  4. 3/5 recenserad av Björn on 2018-12-17
    Kvalitet
    Pris

    Verkar Stadig men saknades ett par skruvar så har ej fått testa den än =(

  5. Tveksam produkt recenserad av Simon on 2018-09-21
    Pris
    Kvalitet

    Fick modifieras för att kunna monteras , , mycket gjutskägg. inte imponerad. enda bra är att den inte var speciellt dyr

  6. fyller sitt syfte recenserad av Henrik on 2018-07-12
    Pris
    Kvalitet

    dåligt gjutgots

  7. Helt ok! recenserad av Stefan on 2018-05-31
    Pris
    Kvalitet

    Lätt att montera, fungerar som den ska!

  8. Utmärkt och oerhört kostnadseffektiv recenserad av Martin on 2018-04-11
    Pris
    Kvalitet

    Funkar som en dröm. Mycket bra och prisvärd produkt. Kan mala ned malten riktigt fint om man vill det. Men då sätter ju maltkorgen och filter igen.. och det vill man ju iiinte.

  9. 4 recenserad av jens on 2018-01-29
    Pris
    Kvalitet

    Jätte bra pris !
    Funkar lika bra som dom dyra maltkvarnarna.

  10. Mycket för pengarna recenserad av Peter on 2017-11-17
    Kvalitet
    Pris

    Den är kanske något skev på sina ställen, men det verkar inte spela någon större roll för krossningen. Jag följde rådet att ta bort handtaget, satte dit en bult istället och körde en hylsa på en hylsförlängare i min skruvdragare av lite kraftigare modell. Började med att ställa in kvarnen så att det gick att få in ett kreditkort nätt och jämnt, men det blev lite för krossat så jag släppte efter lite på spännskruven och fick jättebra krossning med mycket "hela" skal. För att minska på dammet och få ner allt i en Hink så trädde jag en tvättad gammal t-shirt över kvarnen, fungerade bra, men en tröjärm eller byxben borde vara ännu bättre.

Artiklar 1 till 10 av totalt 18

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Maltkvarn enkel

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet