• Ugnslåda för Snus

Ugnslåda för Snus

Kvalitet
Pris
10 recension(er)
640 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

10 artiklar

per sida
  1. Stark 3:a recenserad av Erik Jonas Gustav on 2019-06-03
    Pris
    Kvalitet

    Lådan är i väl minsta laget, blir ganska hårt packat med 1kg tobaksspill men förutom det så fungerar den perfekt. Fukttappet är minimalt jämfört med plastlådor, har kört 7-8 satser med lysande resultat

  2. 9/10 recenserad av Sten-Erik on 2018-11-27
    Pris
    Kvalitet

    Ugnslådan fungerar perfekt, kan inte bli bättre. Det går hur bra som helst att använda den i ugnen i köket, absolut luktfritt, snabb leverans dessutom.
    Priset kan anses högt, men det verkar vara bra kvalitet så den är nog prisvärd ändå.

  3. Snus kantin recenserad av Urban on 2018-06-21
    Kvalitet
    Pris

    Kanon, funkar hur bra som helst.

  4. Kanon att använda... recenserad av Mats on 2017-10-03
    Pris
    Kvalitet

    Ska införskaffa en till eftersom jag ofta kör dubbla satser, borde ju funka att ställa in två på varandra med galler emellan....

  5. Kanonlåda! recenserad av Per-Erik on 2017-05-02
    Pris
    Kvalitet

    Perfekt låda för att göra snus i! Passar perfekt till 1 kg snus och håller tätt! Ett hål till termometer gör allting enkelt och smidigt!

  6. Så mycket trevligare att göra snus! recenserad av Andreas on 2016-12-03
    Pris
    Kvalitet

    Älskade den här lådan, den gör snustillverkningen till en så mycket
    trevligare upplevelse!
    Att göra snus kan lukta riktigt illa under processen, men med denna låda
    så luktade det bara lätt och väldigt behagligt, lite som "hö".
    Extremt lätt att packa i och man slipper hålla på med jobbiga plastburkar
    som lätt deformeras eller släpper in luft så den förhindrar också att snuset får en hård yta.
    Dessutom så passar den perfekt för en mindre
    bordsugn som jag har och den rymmer perfekt en sats snus. Hålet som den har är också perfekt för
    att sätta in en termometer rätt ner i massan. Dock så går gummipluppens underdel lätt sönder
    om man kör en sticktermometer genom den, så köp några extra och införskaffa värmetålig maskeringstejp
    så kommer blir det tätt ändå. Den kostar aningen mycket (med tanke på att göra eget snus såklart ska vara billigare) men när jag nu införskaffat den så ångrar jag det inte en sekund! Hermetiska ugnslådor är ju överlag ganska dyrt i matlagningsvärlden så det är ju inget överpris.
    Mycket kvalité för pengarna och gör snustillverkningen både roligare och trevligare! Rekommenderas!

  7. Ett kap recenserad av Bengt on 2016-11-01
    Pris
    Kvalitet

    En förbannat bra och tät låda att göra snuset i. Snuset tappar inget vätska och man slipper lukten. Verkligen värd varenda krona :)

  8. Lite besviken recenserad av Niklas on 2016-06-08
    Pris
    Kvalitet

    Positivt: Lätt att få ned snuset i lådan, och lätt att hälla tillbaka i blandningskärlet. Verkade hålla tätt för det pyste ordentligt när jag öppnade locket efter ca 28 timmar i ugn.

    Negativt: Relativt dyr. Lukten blir trots allt ungefär som för vanliga plastlådor med stekpåsar runt om. Silikonlisten luktar kraftigt av snus efter en enda användning, såpass mycket att det stör att ha den liggandes framme i köket.

  9. Helt otroligt recenserad av Fredrik "Stubben" Jansson on 2016-02-20
    Kvalitet
    Pris

    Jag måste säga att den går och köra i lägenheten utan att öppna upp hela lägenheten.
    Jag klämde fast stektermometern mellan locket och lådan funkar klockrent!
    Bästa köpet jag någonsin gjort och kommer att rekommendera denna för alla jag vet som gör egen snus!

  10. 4 recenserad av Aki on 2015-07-16
    Pris
    Kvalitet

    Det var en superbra. Men lukten var kvar för att jag använde termometer i hålet till snuset.

10 artiklar

per sida

Skriv din recension

Du recenserar: Ugnslåda för Snus

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet