• Kapsylapparat bänkmodell

Kapsylapparat bänkmodell

Kvalitet
Pris
21 recension(er)
269 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 21

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Känns bra för priset recenserad av Aron on 2019-06-17
    Kvalitet
    Pris

    Har bara hunnit prova på en flaska än så länge, så kan inte säga hur den kommer att fungera i längden eller vid större mängder ännu.
    Det tog mig ett tag att lista ut vilken av de två olika stora kapsyl-formerna jag skulle använda, men jag lyckades tillslut!
    Kapsylapparaten kändes ganska stabil och verkligen en värd investering för det priset, hävarmen kändes robust.

  2. Lättare att använda än "Greta" recenserad av Anders on 2019-05-28
    Pris
    Kvalitet

    Att få till bra kapsylering med Greta gjorde mig frustrerad då det var svårt att få till det bra, tätt och snyggt. Inga problem med den här, som kirrar biffen utan problem. Kan skruvas fast i bänkskiva eller dyl för ännu enklare användning

  3. Gedigen kapsylapparat recenserad av Johan on 2019-03-11
    Pris
    Kvalitet

    Blev imponerad över den tjocka stålplåt som maskinen är gjord av. Även i plastdetaljerna känns gedigna. Skruvade fast den på en bit avsågat överblivet hyllplan för att stabilisera den. Flaskade 46 öl för första gången i mitt liv utan några som helst problem.

  4. Värd varenda krona recenserad av Anders on 2019-01-20
    Pris
    Kvalitet

    Efter att inte har kunnat få till kapsylerna med den handhållna kapsylmojängen med önskat resultat (kan vara handhavandefel från min sida också) så är jag jättenöjd med den här lösningen. Bra med skruvhål i bottenplattan, så att man kan skruva fast den för enklare handhavande. Kapsylerna sitter stabilt och utan de märken som den handhållna lämnade kvar. Rekommenderas varmt

  5. Bra och prisvärd recenserad av Per Harald on 2017-05-17
    Kvalitet
    Pris

    Enkel ock välfungerande, samt bra pris.

  6. Prisvärd recenserad av Peter on 2017-05-09
    Pris
    Kvalitet

    Kapsylerade 50 flaskor igår och det var supersmidigt jämfört med ex Greta.
    Rekommenderar att skruva fast den i en träskiva eller liknande.
    Kanske något klen arm men för det priset är jag övernöjd.

  7. Jätte bra recenserad av Brad Anthony on 2017-04-29
    Pris
    Kvalitet

    Fungerar perfekt!

  8. Gör vad den ska recenserad av Martin on 2017-01-19
    Pris
    Kvalitet

    För detta priset gör den precis vad den inget att gnälla på.

  9. Funkar hur bra som helst recenserad av Stefan on 2016-11-02
    Kvalitet
    Pris

    Den är väldigt lätt att använda. Bara den ställs in till rätt flaska.
    Priset är riktigt billigt för vad du får.
    Lite ranglig men det går att fästa den i en bänk eller en stor skiva.
    Man får med både 26mm och 29mm kapsyleringshuvuden

  10. Riktigt prisvärd recenserad av Andreas on 2016-09-06
    Pris
    Kvalitet

    Bra och stabil kapsylerare till ett lågt pris. Rekommenderar starkt till andra. Helnöjd.

Artiklar 1 till 10 av totalt 21

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recenserar: Kapsylapparat bänkmodell

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris