• Nybörjarkit - EPA
  • Nybörjarkit - EPA

Nybörjarkit öl - EPA

Kvalitet
Pris
10 recension(er)
522,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

10 artiklar

per sida
  1. Har inga anmärkningar. recenserad av Jonathan on 2018-06-17
    Pris
    Kvalitet

    Packaren hade glömt att skicka med den krossade malten, men det var helt problemfritt att få det skickat med varubrev samma dag som jag hörde av mig. Toppservice!

    Medföljande beskrivningen var enligt mig lätt att följa och jag har precis smakat lite av ölet i samband med flaskning. Smakade hur bra som helst!

  2. 4 recenserad av Helena on 2018-06-14
    Pris
    Kvalitet

    Fina och bra saker!
    Vet att ni hellre vill ha ett Mail angående ”frågor om produkter”
    Men då jag ej får något svar där så skriver jag här: det saknades en vara i mitt nybörjar-kit, lite tråkigt att jag inte får någon återkoppling kan jag känna.

    Hej Helena
    Ber verkligen om ursäkt för detta, måste blivit något fel.
    Ring oss gärna på 08-6413909
    Mvh
    PGW

  3. 10 recenserad av Martin on 2018-03-19
    Kvalitet
    Pris

    Kanon kit till nybörjare! Bra pris! Blev så nällad så beställde 10L direkt efter första brygget! Hade en fråga om bryggningen och mailade en kille och fick svar inom 30 min! SUPER!!
    Smaken kan jag ej säga något om än för ej riktigt klar men softade gott :)

  4. 10 recenserad av Eva Mona on 2017-12-25
    Pris
    Kvalitet

    Kan inte lämna recension, ej börjat använda den ännu. Men mycket snabb och säker leverans

  5. Dålig beskrivning recenserad av Peter on 2017-09-25
    Pris
    Kvalitet

    Eftersom PGW redan vet hur man brygger öl är det självklart i deras ögon hur man ska använda ett NYBÖRJARkit. Tyvärr så haltar instruktionen ordentligt. Med en del googlande fick jag dock till en sats som jäste. Svaret på smaken har jag ännu inte.
    Föreslog för PGW att jag kunde göra instruktionen för deras nybörjarkit tydligare. De ansåg att det inte behövdes.

  6. Awesome! recenserad av Karl on 2017-08-30
    Pris
    Kvalitet

    Stilren, enkelt att förstå och vansinnigt gott!

  7. Kanon bra startpaket recenserad av Per on 2017-08-03
    Pris
    Kvalitet

    Enkelt och lätt att förstå. Om du köper detta som första kit så läs gärna på lite innan så blir det kanon bra

  8. 5/5 recenserad av Sylvia on 2017-07-18
    Pris
    Kvalitet

    Maken var supernöjd med denna gåvan. När det hälldes över i flaska var smaken ljuvlig tydligen, väntar spänt på slutresultat!

  9. Enkel, prisvärd och bra bira blev det. recenserad av Jonte on 2017-05-31
    Pris
    Kvalitet

    Hittat liknande kit på nätet men inte alls så bra pris som denna, allt ingick, förutom en kastrull så klart. Enkel steg för steg instruktion, och det färdiga ölet blev över mina förväntningar..

  10. Världens bästa julklapp till pappa! recenserad av Emmie on 2016-12-20
    Pris
    Kvalitet

    Beställde söndag kväll, fick boxen tisdag förmiddag! Otroligt fin Box, precis som på bilden! Ska bli spännande att se vad pappa tycker om denna julklappen!

10 artiklar

per sida

Skriv din recension

Du recenserar: Nybörjarkit öl - EPA

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris