• Nybörjarkit - EPA
  • Nybörjarkit - EPA

Nybörjarkit öl - EPA

Pris
Kvalitet
14 recension(er)
599 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 14

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Enkelt och gott recenserad av Gustav on 2020-04-02
    Pris
    Kvalitet

    Bra råvaror som ger ett gott öl. Glaskärlet är väl mer snyggt än praktiskt och jag föredrar jäshink med tappkran - enkelt att hålla rent och smidigt att tömma. Häverten var riktigt usel och svår att använda, och verkar vara av lägsta kvalitet. En pumphävert borde ingå istället, alternativt kärl med tappkran.

  2. Otrolig leverans recenserad av Thomas on 2020-02-12
    Kvalitet
    Pris

    Fantastiskt att det levereades på drygt ett dygn för uthämtning.
    Min bror uppsakttade verkligen sin 40-årspresent.

  3. ???? recenserad av Ann Michaela on 2019-12-18
    Pris
    Kvalitet

    Super fint kitt! Köpt det till min svärfar i julklapp :)

  4. Rekommenderas recenserad av Fredrik on 2018-09-19
    Pris
    Kvalitet

    Supersnabb leverans.

  5. Har inga anmärkningar. recenserad av Jonathan on 2018-06-17
    Pris
    Kvalitet

    Packaren hade glömt att skicka med den krossade malten, men det var helt problemfritt att få det skickat med varubrev samma dag som jag hörde av mig. Toppservice!

    Medföljande beskrivningen var enligt mig lätt att följa och jag har precis smakat lite av ölet i samband med flaskning. Smakade hur bra som helst!

  6. 4 recenserad av Helena on 2018-06-14
    Pris
    Kvalitet

    Fina och bra saker!
    Vet att ni hellre vill ha ett Mail angående ”frågor om produkter”
    Men då jag ej får något svar där så skriver jag här: det saknades en vara i mitt nybörjar-kit, lite tråkigt att jag inte får någon återkoppling kan jag känna.

    Hej Helena
    Ber verkligen om ursäkt för detta, måste blivit något fel.
    Ring oss gärna på 08-6413909
    Mvh
    PGW

  7. 10 recenserad av Martin on 2018-03-19
    Kvalitet
    Pris

    Kanon kit till nybörjare! Bra pris! Blev så nällad så beställde 10L direkt efter första brygget! Hade en fråga om bryggningen och mailade en kille och fick svar inom 30 min! SUPER!!
    Smaken kan jag ej säga något om än för ej riktigt klar men softade gott :)

  8. 10 recenserad av Eva Mona on 2017-12-25
    Pris
    Kvalitet

    Kan inte lämna recension, ej börjat använda den ännu. Men mycket snabb och säker leverans

  9. Dålig beskrivning recenserad av Peter on 2017-09-25
    Pris
    Kvalitet

    Eftersom PGW redan vet hur man brygger öl är det självklart i deras ögon hur man ska använda ett NYBÖRJARkit. Tyvärr så haltar instruktionen ordentligt. Med en del googlande fick jag dock till en sats som jäste. Svaret på smaken har jag ännu inte.
    Föreslog för PGW att jag kunde göra instruktionen för deras nybörjarkit tydligare. De ansåg att det inte behövdes.

  10. Awesome! recenserad av Karl on 2017-08-30
    Pris
    Kvalitet

    Stilren, enkelt att förstå och vansinnigt gott!

Artiklar 1 till 10 av totalt 14

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Nybörjarkit öl - EPA

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet