• Flaskfyllare för ölflaskor

Flaskfyllare för ölflaskor

Pris
Kvalitet
23 recension(er)
39 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 23

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Bra recenserad av Patrik John on 2020-03-06
    Pris
    Kvalitet

    Bra kvalitet.

  2. funkar till all flaskfyllning recenserad av Matte on 2020-02-29
    Pris
    Kvalitet

    tillsammans med jäshink med tappkran och lite silikonslang mellan tappkranen och flaskfyllaren så fungerar den galant att fylla dina öl och vinflaskor med. den är gjort i plast och är väldigt billig så köp två för att vara säker att allt kommer fungera som det ska. jag har inte haft något problem än så länge med 10-15 bryggningar i ryggsäcken. KÖP!

  3. Kanon! recenserad av Hans on 2020-01-13
    Pris
    Kvalitet

    Fungerar som förväntat!????????

  4. Bra hävert recenserad av Håkan on 2019-09-23
    Pris
    Kvalitet

    En bra hävert med rejälare flaskpåfyllare än min gamla. Så jag är nöjd med produkterna.

  5. Långsam och blir för lite öl när man lyfter ur den ur flaskan. recenserad av Långsam on 2019-09-01
    Pris
    Kvalitet

    Tappen är väldigt långsam och när du lyfter upp den så blir det för lite öl i flaskan så du ändå måste fylla på mer efteråt.
    Jag tappade upp en batch med den men det blir inte en till.

    Det är så mycket snabbare och enklare med en vanlig tappkran som man kan sätta på en hink.

  6. Billig, men OK för priset recenserad av Aron on 2019-07-21
    Pris
    Kvalitet

    Fungerar bra och förenklade upptappningen på flaskor!
    Dock så känns den väldigt billig, och ibland så läker den.
    Den var även lite svår att få på till slangen på min hävert.

  7. Underlättar flaskfyllningen recenserad av Johan on 2019-04-03
    Pris
    Kvalitet

    Har flaskat öl två gånger nu och tack vare kranen i jäsfatet och den här flaskfyllaren så har det gått smidigt. Är dock inte riktigt nöjd med flaskfyllaren eftersom den inte håller tätt när jag ska skifta flaska. Jag antar att det beror på fjädern som sitter i flaskfyllaren är för svag. Det händer att den ibland håller tätt så det borde inte bero på flaskfyllarens konstruktion i övrigt. Det hade aldrig fungerat tillsammans med en hävert. Man skulle då tappat trycket hela tiden. Var hittar man en starkare ersättningsfjäder i rostfritt stål och samma storlek?

  8. sisådär. Vet ej om det är fel på häverten eller flaskfyllaren recenserad av Peter on 2019-02-28
    Pris
    Kvalitet

    den funkar inte riktigt bra. Det läcker någonstans och häverten fylls med luft o slutar fungera

  9. KÖP KÖP KÖP recenserad av SweBro on 2019-02-14
    Pris
    Kvalitet

    Underlättar flaskfyllningen kopiöst. Fundera inte ens på att köra med bara slang som knips åt för att stoppa flödet.

  10. 1 recenserad av uwe on 2019-02-06
    Pris
    Kvalitet

    Skräp

Artiklar 1 till 10 av totalt 23

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recenserar: Flaskfyllare för ölflaskor

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet