OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

  • Gräddsifon 0.5 liter Metall
  • Gräddsifon 0.5 liter Metall

Gräddsifon 0,5 liter Metall

Pris
Kvalitet
13 recension(er)

Ordinarie pris 422,00 kr

Special Price 337,60 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 13

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Svårmanövrerad och fungerar dåligt på laktosfri grädde recenserad av Pia on 2018-05-17
    Kvalitet
    Pris

    Har läst alla fantastiska recensioner av denna produkt. Jag tycker den är svårmanövrerad/superkänslig. Provade först med laktosfri grädde, med mycket dåligt resultat. Nästa gång hällde jag i vanlig vispgrädde då gick det bättre, men man kan ju knappt nudda handtaget innan det sprutar ut massor av grädde. Garnera tårtor kan jag bara glömma. Tre munstycken följer med, tulpanen tycker jag är för vid. Blir mycket spill när 5 dl grädde används, finns det en hel del grädde kvar i botten när gasen är slut. Sifonen känns rustik och tålig.

  2. Rejäl och stabil recenserad av Ola on 2018-04-21
    Pris
    Kvalitet

    Efter några veckors användning så tycker jag att den gör bra grädde, även när den stått i kylen ett par dagar. Känns rejäl och inte plastig vare sig i själva behållaren (av förklarliga skäl eftersom det är alu.) eller i munstycken och handtag. Bra köp!

  3. Utmärkt hög kvalitet recenserad av Peter on 2017-03-15
    Pris
    Kvalitet

    Sifon av hög kvalitet. Fungerar utmärkt att vispa även med mjölk utspädd grädde. 10-20% mjölk vilket gör grädden luftigare och mindre mäktig. Rekommenderas en liten skvätt vaniljessens som jag missade att beställa. Kanske att pgw kan skicka en till mig som goodwill

  4. 10 av 10 recenserad av anders on 2016-02-20
    Pris
    Kvalitet

    Perfekt redskap till din hemmabar, går snabbt och effektiv att göra goda proffsiga drinkar med. Denna gräddsifon har en utmärkt kvalite. Leveransen av produkten var mycket snabb. Allt som allt så är vinshoppen enligt mig en mycket professionell hemsida. Stor rekommendation för entusiaster

  5. 400 recenserad av Mattias on 2016-01-29
    Pris
    Kvalitet

    Gräddsifonen fungerar fint, frakten var snabb.
    Mvh //Mattias

  6. 8 recenserad av Ulla-Britt Agneta on 2015-09-15
    Pris
    Kvalitet

    present och kan inte uttala mig om mottagaren är nöjd

    Lite dumt att jag skall betygsätta en gåva, vet ju inget om mottagaren upplevelse av Sifonen.

  7. Fungerar utan problem. recenserad av Simon on 2015-09-15
    Pris
    Kvalitet

    Bra med många olika munstycken. Inte funnit några brister. Fungerar som sig bör.

  8. Fungerar utan problem. recenserad av Jonny Simon on 2015-09-15
    Pris
    Kvalitet

    Bra med många olika munstycken. Inte funnit några brister. Fungerar som sig bör.

  9. Problem med en gräddsifon recenserad av Mehrdad on 2015-09-14
    Pris
    Kvalitet

    En av gräddsifonen funkade inte. Jag ska skicka tillbaka den. Hoppas att ni kan fixa det.
    /Med vänlig hälsning
    Mehrdad

  10. Toppen! recenserad av Malin Helena on 2015-08-05
    Kvalitet
    Pris

    Vi älskar vår sifon och använder den så fort vi har möjlighet. Den är lätt att använda och ger fin grädde. Har våffelförsäljning och sifonen har förenklat för oss.

Artiklar 1 till 10 av totalt 13

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Gräddsifon 0,5 liter Metall

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet