• Gräddsifon 0.5 liter Metall
  • Gräddsifon 0.5 liter Metall

Gräddsifon 0,5 liter Metall

Kvalitet
Pris
15 recension(er)
427 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 15

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. Relativt bra recenserad av Albin Erik on 2020-05-11
    Pris
    Kvalitet

    Patronhållaren har gått sönder efter ungefär två veckor. Det har fastnat metallflis i gängorna på den. Jag har försökt att få ut det men det är nästintill omöjligt.

  2. Helt ok men recenserad av Carl Didrik on 2019-03-05
    Pris
    Kvalitet

    Tog inte lång tid innan gängorna började krångla och det blev svårt att skruva i drivgasen.

  3. Svårmanövrerad och fungerar dåligt på laktosfri grädde recenserad av Pia on 2018-05-17
    Kvalitet
    Pris

    Har läst alla fantastiska recensioner av denna produkt. Jag tycker den är svårmanövrerad/superkänslig. Provade först med laktosfri grädde, med mycket dåligt resultat. Nästa gång hällde jag i vanlig vispgrädde då gick det bättre, men man kan ju knappt nudda handtaget innan det sprutar ut massor av grädde. Garnera tårtor kan jag bara glömma. Tre munstycken följer med, tulpanen tycker jag är för vid. Blir mycket spill när 5 dl grädde används, finns det en hel del grädde kvar i botten när gasen är slut. Sifonen känns rustik och tålig.

  4. Rejäl och stabil recenserad av Ola on 2018-04-21
    Pris
    Kvalitet

    Efter några veckors användning så tycker jag att den gör bra grädde, även när den stått i kylen ett par dagar. Känns rejäl och inte plastig vare sig i själva behållaren (av förklarliga skäl eftersom det är alu.) eller i munstycken och handtag. Bra köp!

  5. Utmärkt hög kvalitet recenserad av Peter on 2017-03-15
    Pris
    Kvalitet

    Sifon av hög kvalitet. Fungerar utmärkt att vispa även med mjölk utspädd grädde. 10-20% mjölk vilket gör grädden luftigare och mindre mäktig. Rekommenderas en liten skvätt vaniljessens som jag missade att beställa. Kanske att pgw kan skicka en till mig som goodwill

  6. 10 av 10 recenserad av anders on 2016-02-20
    Pris
    Kvalitet

    Perfekt redskap till din hemmabar, går snabbt och effektiv att göra goda proffsiga drinkar med. Denna gräddsifon har en utmärkt kvalite. Leveransen av produkten var mycket snabb. Allt som allt så är vinshoppen enligt mig en mycket professionell hemsida. Stor rekommendation för entusiaster

  7. 400 recenserad av Mattias on 2016-01-29
    Pris
    Kvalitet

    Gräddsifonen fungerar fint, frakten var snabb.
    Mvh //Mattias

  8. 8 recenserad av Ulla-Britt Agneta on 2015-09-15
    Pris
    Kvalitet

    present och kan inte uttala mig om mottagaren är nöjd

    Lite dumt att jag skall betygsätta en gåva, vet ju inget om mottagaren upplevelse av Sifonen.

  9. Fungerar utan problem. recenserad av Simon on 2015-09-15
    Pris
    Kvalitet

    Bra med många olika munstycken. Inte funnit några brister. Fungerar som sig bör.

  10. Fungerar utan problem. recenserad av Jonny Simon on 2015-09-15
    Pris
    Kvalitet

    Bra med många olika munstycken. Inte funnit några brister. Fungerar som sig bör.

Artiklar 1 till 10 av totalt 15

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Gräddsifon 0,5 liter Metall

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet