OBS! Pga nya direktiv kommer Ekens Original, Ekens Smoked samt Haninge Snus utgå ur vårt sortiment inom kort. Vi säljer så långt lagret räcker!

  • Gräddsifon 0.5 liter Röd/vit
  • Gräddsifon 0.5 liter Röd/vit

Gräddsifon 0,5 liter Röd/vit

Pris
Kvalitet
13 recension(er)
366,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 13

per sida
  1. 1
  2. 2
  1. 10 recenserad av Jeannette on 2017-07-24
    Pris
    Kvalitet

    Fungerar toppen bra!

  2. 10 recenserad av Petra on 2017-06-12
    Pris
    Kvalitet

    Alltid färdig vispad grädde i kyl!

  3. 5 av 5 recenserad av Johanna on 2016-04-04
    Pris
    Kvalitet

    Bra

  4. Uppfyller mina krav recenserad av Sabina on 2016-02-23
    Pris
    Kvalitet

    Uppfyller mina krav

  5. Jättebra!!! recenserad av Gull-May on 2016-02-12
    Pris
    Kvalitet

    Har bara använt den 1 gång. Lätt att få grädden vispad och att spritsa med. Jag är helnöjd. När barnbarnen kommer på söndag ska dom få prova att spritsa på tårtan- Blir nog lyckat.

  6. Fungerar ganska bra recenserad av Henrik on 2015-12-01
    Kvalitet
    Pris

    Lite halkig men stabil!

  7. 9 recenserad av Monica Christina Marie on 2015-11-10
    Kvalitet
    Pris

    Jag älskar den! Jättesmidigt till allt som man har vispgrädde till. Inga vispar och bunkar att diska, tar liten plats i kylskåpet, grädden blir fluffig och god. Snygg att ha på bordet. Ska snart testa den på annat än grädde.

  8. Suverän !!! recenserad av Åsa Christina on 2015-09-29
    Pris
    Kvalitet

    Enkel att använda och bara så bra. Rekommenderas till alla som vill ha lite extra lyx i vardagen (och helgen såklart )

  9. 9 recenserad av Monica Christina Marie on 2015-09-16
    Pris
    Kvalitet

    Mycket smidig gräddsifon. Bra med 0,5 l, då det räcker till en god klick grädde för många gäster. Sifonen är lätt att använda, lätt att rengöra och är smidig att förvara i kylen om det blir grädde över. Snygg färg Jag är jättenöjd!

  10. 8 recenserad av Ulla-Britt Agneta on 2015-09-15
    Pris
    Kvalitet

    använd endast vid 2 tillfällen men fungerade jättebra, jag är nöjd just nu i alla fall

Artiklar 1 till 10 av totalt 13

per sida
  1. 1
  2. 2

Skriv din recension

Du recenserar: Gräddsifon 0,5 liter Röd/vit

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet