• Jäshink, 15 l

Jäshink, 15 lit

Kvalitet
Pris
10 recension(er)
49 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

10 artiklar

per sida
  1. Dåligt lock recenserad av Johan on 2020-06-09
    Pris
    Kvalitet

    Locket sluter inte ordentligt, det "klickar" inte stängt. Tveksamt om det går att använda till vinklarning.

  2. Prisvärt recenserad av Sven Jonas Michael on 2020-04-08
    Pris
    Kvalitet

    Utmärkt pris

  3. Locket sluter inte tätt recenserad av AnnKristin Eriksson on 2019-11-12
    Pris
    Kvalitet

    Locket sluter inte tätt. Annars var det väl inget fel på hinken. men jag tänker aldrig mer handla från detta företag eftersom deras service är obefintlig. De svarar inte på mejl om man har en fråga som man vill ha besvarad. det finns bättre ställen att handla på.

  4. Utmärkt. recenserad av Elsebritt Karin on 2019-11-04
    Pris
    Kvalitet

    Rejäl hink, verkar vara av god kvalitet. Motsvarar förväntningarna.

  5. Perfekt! recenserad av Mikael Jan Eric on 2019-06-13
    Pris
    Kvalitet

    Bra kvalitet, bra pris, snabb leverans. Nöjd!
    Jag har handlat mer saker som jag också är nöjd med.

  6. Stabil hink, bra pris recenserad av Henrik on 2019-06-10
    Pris
    Kvalitet

    Perfekt jäshink till mina mindre ölbryggningar. Brygger sällan större batcher än 10 liter eftersom jag gillar variation.

  7. Ett bra alternativt användningsområde. recenserad av Per Lennart on 2019-04-08
    Pris
    Kvalitet

    Ett experiment :

    En klassik och stabil vinjäsningshink, lock med tight passning, hinken har nedfällbart handtag.
    Passar även som tät Bokashihink (fermenterande kompostering av köksavfall, syrefritt )
    Dock krävs två hinkar, den ena i den andra, hål borras i den inre bottnen, tappkran monteras i periferins mellanrum så nära yttre botten som möjligt
    PS
    Designade Bokashi-hinkar är extremt dyra.
    Vinhinkarna inte!

    Den större vinhinken också en klassiker, skulle även den fungera som Bokashi-hink (2 st.) den ena i den andra med tappkran.
    Googla på Bokashi och notera konstruktion och ohemula priser.
    Värt att testa Vinshoppens produkt.

  8. Bra med en extra hink recenserad av Fredrik on 2018-11-02
    Pris
    Kvalitet

    15L jäshink, inte mycket att säga om den. Funkar som den ska.

  9. Fick inte recenserad av Angelo on 2018-10-08
    Pris
    Kvalitet

    Fick inte

  10. 10 recenserad av Morten on 2018-09-03
    Pris
    Kvalitet

    Billigt och bra om man vill göra en lite mindre sats.

10 artiklar

per sida

Skriv din recension

Du recenserar: Jäshink, 15 lit

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet