• Lustgaspatroner 10-p

Patroner till Gräddsifoner 10-p

Pris
Kvalitet
126 recension(er)
45 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

Artiklar 91 till 100 av totalt 126

per sida
  1. 5 recenserad av Gunnar Andrei Gabriel on 2015-05-01
    Pris
    Kvalitet

    Ett hyfsat bra pris, dock så är kvaliteten på patronerna till gräddsifonen inte lika bra som priset!
    Patronerna har en liten mängd olje rester vilket både lämnar smak & en grå ton på grädden.

  2. fin design, glänsiga och grå. Bra, hade dock annat syfte än tänkt recenserad av Klas Fagerberg on 2015-04-26
    Pris
    Kvalitet

    fin design, glänsiga och grå. Bra, hade dock annat syfte än tänkt

  3. Gräddsifonpatroner recenserad av Jari on 2015-04-01
    Kvalitet
    Pris

    Mycket bra Gräddsifonpatroner för en rimlig peng

  4. mkt bra recenserad av Firas on 2015-03-26
    Pris
    Kvalitet

    mkt bra

  5. 5 av 5 recenserad av Sven-Erik on 2015-03-24
    Pris
    Kvalitet

    Prisvärt och snabb leverans

  6. Livskvalité recenserad av Hans Peter Emanuel on 2015-03-19
    Pris
    Kvalitet

    Kan inte säga annat än det förändrade mitt liv dessa patroner. Grädden har aldrig varit så fluffig och jag känner mig som en vinnare varje gång jag ska ha vispad grädde. Kan inte nog understryka hur känslan när grädden blir kronan på verket på kladdkakan. Och ljudet, glöm inte ljudet. Som en smeking av örat.

  7. Bra recenserad av Susanna on 2015-02-23
    Pris
    Kvalitet

    Bra

  8. perfekt recenserad av Jörgen Martin Sigfrid on 2015-02-16
    Pris
    Kvalitet

    Billigast och snabb leverans - perfekt :)

  9. De andra var bättre. recenserad av Jonatan on 2015-02-16
    Pris
    Kvalitet

    Beställde i tron att detta var samma märke och modell som det varit alla andra gånger jag beställt. Dessvärre var det inte så.
    Det är alltså inte samma som på bilden, men det är inte mitt problem, för sånt kan säkert ta tid att uppdatera. Däremot så upplevde jag att patronerna felade rätt så ofta i stil med att patronen inte tömdes så när jag skulle plocka bort den "tomma" så höll jag på att förfrysa av gasen som sprutades ut. Detta gäller alltså patronerna med en blank grå yta, inte de kromade som såldes förut som jag haft ytterst få problem med.

    Jag upplevde sällan några problem med de gamla patronerna (silvriga) och hoppas att ni tar tillbaka dessa. De nya fungerar, men inte alls lika bra.

    PGW Svarar: Vi var tvungna att ta in av ett annat märke tillfälligt eftersom de vanliga patronerna från Mosa var slut. Vi har nu fått in originalpatronerna från Mosa igen.

  10. snabbt/kvalitet recenserad av Fredrick Özgür on 2015-02-11
    Pris
    Kvalitet

    jätte bra

Artiklar 91 till 100 av totalt 126

per sida

Skriv din recension

Du recenserar: Patroner till Gräddsifoner 10-p

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet