• Lustgaspatroner 10-p

Patroner till Gräddsifoner 10-p

Pris
Kvalitet
134 recension(er)
47 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 41 till 50 av totalt 134

per sida
  1. Gör vad de ska! recenserad av Annica Dagmar Margareta on 2016-10-30
    Pris
    Kvalitet

    Gasen gör precis vad den ska, blåser upp grädden i sifonen till ett alldeles perfekt resultat.

  2. 4 recenserad av Petter Lars Gustav on 2016-10-24
    Pris
    Kvalitet

    Funkade fint.

  3. 7 recenserad av Stefan on 2016-09-09
    Pris
    Kvalitet

    Beställde som vanligt men tack vare semesterledighet och liknande tog det ett tag innan paketet kom, det var bara jag som var ute lite sent med beställningen, trodde den skulle gå lika fort som jag är van. Det ordnade sig ändå men när väl paketet kom såg jag att det inte längre är MOSA-patroner utan ett annat märke.
    Jag som gillar grädde har ju blivit en finsmakare eftersom MOSA alltid håller en bra kvalitet så de nya patronerna tycker jag inte håller samma standard. Kanske är en smaksak som sagt. ;)

  4. Snabb leverans på utlovad produkt recenserad av Git on 2016-08-31
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans på utlovad produkt

  5. Ett måste recenserad av Mats on 2016-08-26
    Kvalitet
    Pris

    Inga problem med dessa

  6. bra :) recenserad av Carl Jimmy Mattias on 2016-08-25
    Kvalitet
    Pris

    beställning å leverans 100%...funktion ? tror väl att alla är sådana så vet inte vad jag skall skriva :)

  7. bra :) recenserad av Carl Jimmy Mattias on 2016-08-25
    Kvalitet
    Pris

    beställning å leverans 100%...funktion ? tror väl att alla är sådana så vet inte vad jag skall skriva :)

  8. Toppen! recenserad av Björn on 2016-07-18
    Pris
    Kvalitet

    Billigaste på nätet!

  9. 10 recenserad av Magnus on 2016-07-12
    Kvalitet
    Pris

    Funkar bra ger fint luftigt skum.Tänk på att det går åt 1 patron/laddning.

  10. Snabb leverans och strålande kundtjänst. recenserad av Olof on 2016-06-09
    Kvalitet
    Pris

    Ni har snabb och trygg leverans och en strålande kundtjänst som är både proffersionella och trevliga. Produkterna håller den kvalité som kan förväntas. Priset är lite högt och man borde kunna få rabatter för nästa beställning. På så sätt skulle jag som kund känna att min lojalitet att fortsätta handla hos er belönas samt få mig att vilja utnyttja rabatten. Win win situation. Eller hur.

Artiklar 41 till 50 av totalt 134

per sida

Skriv din recension

Du recenserar: Patroner till Gräddsifoner 10-p

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris