0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

X

  • Vinflaska Grön Bordeauxtyp 12-pack

Vinflaska Grön Bordeauxtyp 12-p

Kvalitet
Pris
41 recension(er)
152 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 41

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Bra flaska recenserad av JR on 2020-11-04
    Pris
    Kvalitet

    Bra vinflaska inte alltför tunn som en del flaskor numera kan vara.

  2. Bra flaskor recenserad av Thomas on 2020-11-04
    Pris
    Kvalitet

    Har köpt denna typ av flaska flera gånger från butiken i zinkensdamm så visste att jag skulle få en bra produkt.

  3. Bra flaskor recenserad av dd on 2020-10-06
    Pris
    Kvalitet

    Bra flaskor med lagom grovt glas, har vält ner en och annan i backen utan att dom gått sönder.

    22mm korkarna "Husets vin" sitter som berget i dessa, lagra alltid flaskan liggandes annars får du ta i utav bara h-vete för att få ut korken.

    Sist men inte minst så ser dom bra ut också och priset är helt okej.

  4. Toppen recenserad av MARION on 2020-09-25
    Pris
    Kvalitet

    Riktigt nöjd, alla gånger, även hemsidan vid beställning, då systemet rekomenderar/påminner om "tillbehör" tiil det du beställer

  5. Bra pris recenserad av Kari Juha Mikael on 2020-09-21
    Kvalitet
    Pris

    Bra flaskor till hyfsat pris.

  6. Bra! recenserad av Tord on 2020-08-13
    Pris
    Kvalitet

    Snabb leverans och snygga flaskor ????

  7. Bra recenserad av Ragnar Lars on 2020-06-23
    Pris
    Kvalitet

    Inte hunnit fylla dem än. Men snygga flaskor som känns och ser helt ok ut. Jag har inget att klaga på. Toppbetyg.

  8. mycket bra❤❤❤ recenserad av Shahin on 2020-06-16
    Pris
    Kvalitet

    mycket bra❤❤❤

  9. Toppen recenserad av Robert on 2020-04-05
    Pris
    Kvalitet

    Bra pris och schysst flaska

  10. 9 stjärnor recenserad av Jan Åke on 2019-09-18
    Pris
    Kvalitet

    Har inte provat flaskorna ännu men de var bra förpackade- Tänker spara kartongerna för att förvara fyllda flaskor i

Artiklar 1 till 10 av totalt 41

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Skriv din recension

Du recenserar: Vinflaska Grön Bordeauxtyp 12-p

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris