• Flaska 70 cl med metallkapsyl 12-p

Flaska 70 cl med metallkapsyl 12-p

Pris
Kvalitet
26 recension(er)
151 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 26

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Bra köpupplevelse recenserad av Pia Lise-Lotte on 2020-08-02
    Pris
    Kvalitet

    Bra och snabb service. Fina varor

  2. metallkapsylen recenserad av Shahin on 2020-05-21
    Pris
    Kvalitet

    metallkapsylen är inte bra.

  3. 5 recenserad av Lars Ove on 2020-03-24
    Pris
    Kvalitet

    Otroligt praktiskt med rena flaskor i kartong

  4. Helt okej. recenserad av Yvonne Christina on 2019-12-10
    Pris
    Kvalitet

    Helt nöjd med köpet.

  5. 8/10 recenserad av Lucas Börje Joakim on 2019-12-03
    Kvalitet
    Pris

    Nöjd med flaskorna.
    Ni missade att skicka med kapsyler till en av lådorna med flaskor.

    Mvh Lucas

  6. Mycket belåten. recenserad av Gustav Emil on 2019-10-15
    Pris
    Kvalitet

    Flaskorna är precis vad jag behöver. Jag har i flera år beställt dessa och är mycket nöjd med dem. Dessutom levereras de snabbt och utan problem.
    När de är fyllda med glögg och en etikett påsatt är det en perfekt julklapp som verkligen uppskattas.

  7. Tunt glas, inte det bästa för snaps recenserad av Fiskaren on 2019-09-01
    Pris
    Kvalitet

    Blev lite besviken på flaskorna, glaset är tunt och jag tvivlar på att den kan ta en smäll utan att gå sönder.

    Ingen riktigt spritflaska alltså.

  8. Perfekt! recenserad av Pia Lise-Lotte on 2019-08-01
    Pris
    Kvalitet

    Snabbt, prisvärt och bra produkt

  9. Toppen flaska recenserad av Eilif on 2019-07-12
    Pris
    Kvalitet

    Perfekt, jättenöjd, används till allt vin som konsumeras inom de första veckorna. Om någon har tips till nya kapsyler när metallkapsylerna till slut gjort sitt, vore det extra bra.

  10. Fina flaskor recenserad av Eilif on 2019-04-17
    Pris
    Kvalitet

    Bra flaskor, kom hela och fina, väl emballerade, metallkapsyl är inget man vill ha med vin som skall lagras länge men funkar bra för en lätt vitvin.

Artiklar 1 till 10 av totalt 26

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recenserar: Flaska 70 cl med metallkapsyl 12-p

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pris
Kvalitet