• Flaska 70 cl med metallkapsyl 12-p

Flaska 70 cl med metallkapsyl 12-p

Kvalitet
Pris
21 recension(er)
151 kr

Status: I lager

Kundrecensioner

Artiklar 1 till 10 av totalt 21

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Mycket belåten. recenserad av Gustav Emil on 2019-10-15
    Pris
    Kvalitet

    Flaskorna är precis vad jag behöver. Jag har i flera år beställt dessa och är mycket nöjd med dem. Dessutom levereras de snabbt och utan problem.
    När de är fyllda med glögg och en etikett påsatt är det en perfekt julklapp som verkligen uppskattas.

  2. Tunt glas, inte det bästa för snaps recenserad av Fiskaren on 2019-09-01
    Pris
    Kvalitet

    Blev lite besviken på flaskorna, glaset är tunt och jag tvivlar på att den kan ta en smäll utan att gå sönder.

    Ingen riktigt spritflaska alltså.

  3. Perfekt! recenserad av Pia Lise-Lotte on 2019-08-01
    Pris
    Kvalitet

    Snabbt, prisvärt och bra produkt

  4. Toppen flaska recenserad av Eilif on 2019-07-12
    Pris
    Kvalitet

    Perfekt, jättenöjd, används till allt vin som konsumeras inom de första veckorna. Om någon har tips till nya kapsyler när metallkapsylerna till slut gjort sitt, vore det extra bra.

  5. Fina flaskor recenserad av Eilif on 2019-04-17
    Pris
    Kvalitet

    Bra flaskor, kom hela och fina, väl emballerade, metallkapsyl är inget man vill ha med vin som skall lagras länge men funkar bra för en lätt vitvin.

  6. Mycke nöjd. recenserad av Gustav Emil on 2018-11-14
    Pris
    Kvalitet

    Jag är jättenöjd med både varan och snabbheten med leveransen. Priset ok.

    Hälsningar Gustav

  7. Mycket bra recenserad av Ellinor on 2018-09-19
    Kvalitet
    Pris

    Är jätte nöjd med dessa, har rödvinbärsvin i dem! Väldigt bra!!

  8. 9 recenserad av Anna on 2018-08-02
    Pris
    Kvalitet

    Tycker att denna produkt är väldigt bra. Men jag saknar plastkapsylerna.

  9. Mycket nöjd recenserad av Susanne on 2018-07-17
    Pris
    Kvalitet

    Bra produkter o bra respons vid kontakt - seriöst. Rekommenderas

  10. $$$$$$$$$$ recenserad av Ulrik on 2018-04-03
    Pris
    Kvalitet

    Kanon och fin service

Artiklar 1 till 10 av totalt 21

per sida
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skriv din recension

Du recenserar: Flaska 70 cl med metallkapsyl 12-p

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris