Lägg din order senast klockan 13 på onsdag 19 december  för leverans före jul. 

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

  • Coopers Brew A IPA

Coopers Brew A IPA

Kvalitet
Pris
10 recension(er)
165,00 kr

Status: I lager

ELLER

Kundrecensioner

10 artiklar

per sida
  1. 10/10 recenserad av Anders on 2018-09-14
    Pris
    Kvalitet

    Toppen!

  2. Mycket nöjd recenserad av Malcolm on 2018-04-09
    Pris
    Kvalitet

    Bryggde denna IPA tillsammans med 1,5kg light LME tillsammans med 30g cascade humle i koket, lät humlen ligga kvar under jäsningen. Resultatet blev mycket bra, nästa gång satsar jag på mer malt/socker för en högre alkoholhalt.

  3. nöjd recenserad av Manuel on 2017-10-30
    Kvalitet
    Pris

    köpt denna fyra gånger nu riktigt nöjd

  4. 10/10 recenserad av Anders on 2017-04-03
    Kvalitet
    Pris

    Mycket bra överlag, bra smak och färg. Bra pris.

  5. Utmärkt bas för IPA recenserad av Dennis L on 2016-01-02
    Pris
    Kvalitet

    Körde denna som vanligt till 23L tillsammans med Muntons 1,5 LME samt 3dl strösocker. Hamnade på OG 1046. Använde Safale us-05 istället för den medföljande jästen.
    Efter 10 dagar jäste det klart. FG blev 1010. Tappade då om allt till en annan tunna och påbörjade torrhumlingen med 100g Amarillo pellets.
    Lät humlen dra i 1 vecka innan omtappning till flaskor. Sedan fick allt stå på lagring i ca 3 veckor i sval temperatur.
    Mycket bra beska och en underbar doft! Inte lika humlearomisk som jag hade hoppats på, men ändå bra fyllighet. Kanske lite högre alkoholhalt till nästa gång.
    Rekomenderas till den som vill utveckla/experimentera sig fram till en god IPA.

  6. kvalitet 5 stjärnor, pris 5 stjärnor recenserad av Ylva on 2015-11-11
    Kvalitet
    Pris

    Jättegod, över förväntan.

  7. Helt ok recenserad av STFM on 2015-07-21
    Pris
    Kvalitet

    Fungerar utmärkt som bas till en IPA. Se till att släng jästen och köp en vettig jäst istället.

  8. 4 recenserad av Stefan on 2015-03-05
    Pris
    Kvalitet

    Bara provsmakat, verkar ok

  9. favorit recenserad av Kenn on 2015-02-16
    Pris
    Kvalitet

    jag andvänder alltid denna

  10. 9 recenserad av Rolf on 2014-12-20
    Kvalitet
    Pris

    Rätt av är detta en av de bästa ölsatserna med i alla fall en viss smak åt IPA-hållet. Som bas för IPA-diggare är den perfekt; håller fortfarande på att experimentera med olika humletillsatser för ökad beska och smak/arom.

10 artiklar

per sida

Skriv din recension

Du recenserar: Coopers Brew A IPA

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvalitet
Pris