E-Cigaretter

E-cigaretten är det absolut det enklaste sättet att sluta röka och minska nikotinintaget. En e-cigarett avger ånga och inte rök.

Med mer och mer rökförbud ökar e-cigaretten lavinartat som ett sätt att kunna “röka” på ett naturlig sätt där rökning inte är tillåten. Våra e-cigaretten är mycket naturtrogna och har den senaste tekniken för att du ska få känslan av en traditionell cigarrett men dessutom kan du välja mellan massor av olika frukt och andra smaker

Med en e-cigarett slipper du även många av de farliga ämnen som finns i traditionella cigaretter och dessutom finns det helt nikotinfria e-juicer. Med mer och mer rökförbud har e-cigaretten blivit väldigt populär som ett sätt att kunna “röka” på ett naturlig sätt där rökning inte är tillåten. 

Våra e-cigaretten har den senaste tekniken för att du ska få känslan av en traditionell cigarrett. Med en e-cigarett slipper du även många av de farliga ämnen som finns i traditionella cigaretter som t.ex. Tjära och nära 4000 andra kemikalier som finns i de vanliga tobakscigaretterna. En e-cigarett innehåller i genomsnitt 3-5 kemikalier.

Bläddra utifrån
Kategori
  1. E-cigaretter (12)
  2. E-juice (40)
  3. E-Juice Innovation (39)
  4. Tillbehör (8)
Minskande ordning

   

8 artiklar

Minskande ordning

   

8 artiklar